spot_img
7.6 C
London
ΑρχικήLive η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη

Live η ενημέρωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Χρήστο Ταραντίλη

Tους πολιτικούς συντάκτες ενημερώνει αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, o οποίος ξεκίνησε την ενημέρωση αναφερόμενος στις διερευνητικές επαφές.

«Ξεκίνησαν οι διερευνητικές επαφές, οι οποίες δεν είναι διαπραγματεύσεις, ούτε έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα. Στόχος είναι να πιάσουμε το νήμα από το οποίο σημείο που διακόπηκαν οι επαφές το 2016».

Ζωντανά η ενημέρωση:

Οι ουρές έξω από καταστήματα σχηματίστηκαν ακριβώς επειδή τηρήθηκαν τα μέτρα και στους εσωτερικούς χώρους, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων περί συχρωτισμού. Εμείς είδαμε τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα, να φορά μάσκες και να χρησιμοποιεί τις αποστάσεις, επεσήμανε.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι και αυτή την εβδομάδα δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό όπως είχε ανακοινώσει άλλωστε και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των γυμνασίων και των λυκείων την επόμενη Δευτέρα υπενθύμισε πως διαφοροποίηση θα υπάρξει στις «κόκκινες» περιοχές, ενώ όλες οι άλλες εκπαιδευτικές δομές παραμένουν σε εξ’ αποστάσεως διδασκαλία.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα