spot_img
7.5 C
London
ΑρχικήΣυνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη αθλήτρια – Τι...

Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη αθλήτρια – Τι λέει ο ίδιος

Με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος συνελήφθη ο προπονητής που, όπως καταγγέλθηκε, βίασε την 21χρόνη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών. Ο εισαγγελέας έλαβε κάτω από άκρα μυστικότητα καταθέσεις από την κοπέλα και τους γονείς της και εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης. Ο ίδιος ο προπονητής δεν αρνείται την πράξη, ισχυρίζεται όμως ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά σχέση και μάλιστα σε γνώση της οικογένειας του κοριτσιού.

Αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη βρίσκεται ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 21χρονη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών. Ο 38χρονος εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα, συνελήφθη στην Σάμο, όπου τα τελευταία χρόνια κατοικεί μόνιμα και πλέον κρατείται. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Αμετανόητος ο πρώην προπονητής ιστιοπλοΐας, μιλώντας στο protothema, παραδέχτηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με το νεαρό κορίτσι. Ισχυρίστηκε ωστόσο ότι η κοπέλα δεν ήταν 11 ετών, αλλά μεγαλύτερη, και ότι είχαν «σχέση» με σκοπό τον γάμο.

«Δεν το θυμάμαι, αλλά είχαμε 16 χρόνια διαφορά. Την επόμενη χρονιά θα παντρευόμασταν και το ήξεραν και οι δικοί μου. Στα 16 της. Το είχε πάρει απόφαση και το ‘θελε. Καιρό». 

Στην συνέντευξή του ο 38χρονος στρέφει τα βέλη του εναντίον της μητέρας του κοριτσιού για την οποία αναφέρει ότι γνώριζε για τις σχέσεις της κόρης της με τον ίδιο και ότι είχε συναινέσει στο να παντρευτούν: «Το παραδέχομαι ότι είχαμε σχέσεις. Τελεσίδικο ήταν ότι θα την πάρω. Και στη μάνα. Όχι από τη μικρή μόνο.  Όταν εγώ σε παίρνω σαν μάνα και σου κλαίω στο τηλέφωνο και σου λέω σε παρακαλώ. Και της λέω την αγαπάω και μου λέει «έλα πάρε την από εδώ» και με τη συγκατάθεσή μου και βγαίναμε βόλτες στην παραλία…».

Σε ένα ρεσιτάλ κυνισμού ο προπονητής κάνει λόγο για στημένη υπόθεση, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για όσα συνέβησαν στην μητέρα αλλά και το ίδιο το κορίτσι:

» Ξέρω ότι είναι σοβαρό, αλλά είναι όλο ψευδές. Υπήρχε συναίνεση και με τη μητέρα και με τη μικρή και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12….Αυτό το παιχνίδι ήταν στημένο…».

Την διερεύνηση της υπόθεσης, που έρχεται να προστεθεί στο ντόμινο αποκαλύψεων μετά την καταγγελία σοκ της Σοφίας Μπεκατώρου, έχει αναλάβει ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελικός λειτουργός κάτω από άκρα μυστικότητα έλαβε τα τελευταία 24ωρα καταθέσεις τόσο από την αθλήτρια όσο και από τους γονείς της.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας προανήγγειλε σήμερα ότι προτίθεται να προωθήσει ρύθμιση για μη παραγραφή αδικημάτων σεξουαλικής κακοποίησης.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα