spot_img
11.2 C
London
ΑρχικήΔήμος Πυλαίας -Χορτιάτη: Ανοιχτή πρόσκληση σε νέους συνθέτες ηλικίας 20 – 32...

Δήμος Πυλαίας -Χορτιάτη: Ανοιχτή πρόσκληση σε νέους συνθέτες ηλικίας 20 – 32 ετών

Το Δημοτικό Ωδείο Πυλαίας- Χορτιάτη ,το American – Israeli Cultural Foundation (supported by Stavros Niarchos Foundation) και η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Βe artive, σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών και το σύνολο μουσικής δωματίου Israeli Chamber Project απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση (open call) σε νέους μουσικούς δημιουργούς.

Το Open Call αφορά πρόσκληση Ελλήνων και Κύπριων συνθετών, οι οποίοι θα καταθέσουν έργα τους διάρκειας 5’ –  10’. Οι συνθέτες θα πρέπει να επιλέξουν ένα σύνολο τριών έως πέντε ερμηνευτών με τα ακόλουθα όργανα: φλάουτο( ή piccolo φλάουτο/ένας ερμηνευτής), κλαρινέτο( η κλαρινέτο μπάσο/ένας ερμηνευτής), βιολί, τσέλο, πιάνο.

Η επιτροπή αξιολόγησης θα επιλέξει τέσσερις (4) συνθέτες, που θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας τα έργα τους με το σύνολο μουσικής δωματίου Israeli Chamber Project παρακολουθώντας και παρεμβαίνοντας στις πρόβες, ενώ παράλληλα το εργαστήριο θα είναι ανοιχτό και για όλους τους συνθέτες και μουσικούς  που θέλουν να το παρακολουθήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες και online αιτήσεις στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Ωδείου Πυλαίας-Χορτιάτη.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα