spot_img
8.3 C
London
ΑρχικήΕορδαία: Έπεσε το πρώτο χιόνι στα ορεινά – Χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός

Εορδαία: Έπεσε το πρώτο χιόνι στα ορεινά – Χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός

Το πρώτο χιόνι έπεσε στην Εορδαία και ήδη ορεινές Κοινότητες έχουν ντυθεί στα Λευκά με τον υδράργυρο να έχει κάνει βουτιά και να δείχνει στις -2 βαθμούς Κελσίου.

Η χιονόπτωση ξεκίνησε χθες το βράδυ και γρήγορα στη Βλάστη όπως και σε άλλους οικισμούς στα δυτικά της Πτολεμαίδας το τοπίο «άσπρισε» με το ύψος του χιονιού να φθάνει στα πενήντα εκατοστά ενώ η θερμοκρασία έπεσε το βράδυ ακόμη και στους -8 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα να επικρατεί και σήμερα παγετός. Οι δρόμοι είναι ολισθηροί και οι οδηγοί και όσοι θα επιχειρήσουν να ανεβούν στη Βλάστη θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί ενώ αυτήν την ώρα αναμένονται οι αλατιέρες από την Περιφέρεια για να καθαρίσουν τον δρόμο.

Κανένα πρόβλημα στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Εορδαίας, όπως ενημερωθήκαμε από το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά με τους οδηγούς και όσους βγούν έξω να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή λόγω της παγωνιάς. Η θερμοκρασία στην πόλη Πτολεμαϊδας στους -2 βαθμούς Κελσίου

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα