spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήΞυρίζομαι ανά δύο ημέρες, έτσι αναγκαστικά βλέπω τις ρυτίδες μου, αλλά ουδόλως...

Ξυρίζομαι ανά δύο ημέρες, έτσι αναγκαστικά βλέπω τις ρυτίδες μου, αλλά ουδόλως με ενοχλούν

Συνέντευξη στο  Gala και στην Πηνελόπη Μασούρη έδωσε  ο γοητευτικός  Γιάννης Στάνκογλου, όπου μίλησε για το πως αντιμετωπίζει τους ρόλους που κάνει αλλά και για το αν τον επηρεάζει το πέρασμα του χρόνου.

Η υποκριτική τέχνη χρειάζεται σίγουρα μια εσωτερικότητα αλλά έχει ανάγκη τη φαντασία και το ταλέντο το επίκτητο, αυτό που εξασκείς αν θες να χτίζεις σημαντικούς ρόλους. Δε νομίζω ότι οι ηθοποιοί είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους επαγγελματίες, είναι καθαρά ατομική υπόθεση του καθενός. Πολύ λίγα πράγματα από αυτά που έχω κάνει στο παρελθόν είχαν ψυχολογικό κόστος. Είμαι ένας ηθοποιός που δουλεύει πολύ στο τραπέζι, πολύ πριν το κείμενο, ψάχνω τον χαρακτήρα και την ιστορία του. Αν ο χαρακτήρας είναι πολύ δύσκολος επηρεάζεσαι και στη ζωή σου αλλά μεγαλώνοντας κι αποκτώντας εμπειρία μαθαίνεις να μη συμπάσχεις και να διατηρείς τη δική σου προσωπικότητα.

Κοιτάζομαι στον καθρέφτη επειδή ξυρίζομαι ανά δύο ημέρες, έτσι αναγκαστικά βλέπω τις ρυτίδες μου, αλλά ουδόλως με ενοχλούν. Δεν το θεωρώ πρωταρχικής σημασίας”.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα