spot_img
11.5 C
London
ΑρχικήΤο τραμ επιστρέφει στο ΣΕΦ τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Το τραμ επιστρέφει στο ΣΕΦ τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Στο ΣΕΦ θα φτάνει το τραμ από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, την περασμένη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, η γραμμή ηλεκτροδοτήθηκε και ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των εγκαταστάσεων, με στόχο την παράδοση της γραμμής στο επιβατικό κοινό τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Η ανακατασκευή του τμήματος της γραμμής του τραμ μεταξύ των στάσεων «Αγία Σκέπη» και «ΣΕΦ» στη νέα της θέση (Φάση Α’) ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη, στο πλαίσιο της κατασκευής των έργων υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου (Φάση Α’).

«Παράλληλα με την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου που θα αλλάξει το πρόσωπο της Αττικής, συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του δικτύου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής και ειδικότερα στον Πειραιά, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας της πόλης. Ο σεβασμός στο περιβάλλον, η βιώσιμη αστική κινητικότητα αποτελούν για εμάς προτεραιότητες, αδιαμφισβήτητες. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα το όφελος της Αττικής, των πολιτών και των υποδομών της», αναφέρει ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα