Ζώδια σήμερα 12/01 Τρίτη

0
2

Ζώδια σήμερα 12/01 Τρίτη Ερωτικές Προβλέψεις .

Ζώδια σήμερα 12/01 Κριός .

Σήμερα μπορεί να διαβάσετε ένα καινούργιο βιβλίο από έναν συγγραφέα που σας αρέσει πολύ. Ενδεχομένως να θελήσετε να γράψετε και οι ίδιοι κάτι, ειδικά αν έχετε μια ιστορία να πείτε. Στην καθημερινότητά σας, η σημερινή μέρα θα απαιτήσει από εσάς να περάσετε πολύ χρόνο στο αυτοκίνητο ή στο τηλέφωνο. Φροντίστε να αφήσετε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε το βράδυ.

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα μπορεί να λάβετε καλά νέα που αφορούν ένα σύγγραμμα, μια ομιλία ή μια δημοσίευση. Μπορεί να αισθάνεστε τρομερή πλήξη και να αναζητάτε μια ευκαιρία για μια απόδραση. Δεν είναι κακή ιδέα, απλά θα πρέπει να την προγραμματίσετε για αργότερα. Τηλεφωνήστε σε κάποιο φίλο. Δουλεύετε τόσο σκληρά που σας αξίζει ένα διάλειμμα.

Ζώδια σήμερα 12/01 Δίδυμοι

Σήμερα ενδεχομένως να πρέπει να υπογραφούν κάποια έγγραφα που αφορούν κάποιο μπόνους, έναν διακανονισμό ή κάποιου είδους επίδομα. Θα είναι μάλλον βαρετή διαδικασία αλλά θα καταφέρετε να την ολοκληρώσετε. Μερικές ξαφνικές ιδέες, αποκαλύψεις ή φαντασιώσεις μπορεί να σας δώσουν υλικό για δημιουργικές δραστηριότητες, που αφορούν κυρίως την συγγραφή ή την ομιλία. Καταγράψτε αυτές τις ιδέες.

Ζώδια Καρκίνος

Τα τεντωμένα νεύρα και η απροθυμία σας να εκτελέσετε κάποια δυσάρεστα καθήκοντα θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στα άκρα σήμερα και μπορεί να ξεσπάσετε στα πιο κοντινά σας άτομα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να το αποφύγετε. Πηγαίνετε μια βόλτα. Απελευθερώστε το άγχος σας μέσω της άσκησης ή της συγγραφής. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους φίλους σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 12/01 Λέων

Αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι σήμερα. Η ενέργειά σας σας δίνει προειδοποιητικά σήματα. Προσπαθήστε να εκτονώσετε το άγχος σας. Μάλλον θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο από την πολυάσχολη ζωή σας για να χαλαρώσετε. Περάστε το απόγευμα σας βλέποντας ταινίες. Μαγειρέψτε κάτι που σας αρέσει. Αγοράστε ένα δώρο στον εαυτό σας. Αύριο θα αισθάνεστε καλύτερα.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα έχετε μια ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση. Θα θέλετε να διαβάσετε μυθιστορήματα, ποίηση και να δείτε ρομαντικές ταινίες. Εάν έχετε κάποια σχέση, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προγραμματίσετε ένα ξεχωριστό βράδυ για τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δοκιμάστε μια νέα εφαρμογή γνωριμιών. Ποιος ξέρει; Μπορεί να σταθείτε τυχεροί.

Ζώδια σήμερα 12/01 Ζυγός

Οι καθημερινές σας δραστηριότητες σήμερα θα περιλαμβάνουν προετοιμασίες για ένα ταξίδι ή μια εκδήλωση. Μπορεί να υποδεχθείτε κάποιους επισκέπτες στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το μυαλό σας μπορεί να πηγαίνει σε πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις και αυτό θα σας προβληματίσει. Προσπαθήστε να κάνετε ένα διάλειμμα και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Δεν θα πετύχετε τίποτα με τον πανικό.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα θα είναι πολυάσχολη. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με πολλά έγγραφα, να κάνετε διάφορα τηλεφωνήματα ή να διεκπεραιώσετε περισσότερα καθήκοντα σε σχέση με τον χρόνο που έχετε. Μπορεί να αισθανθείτε καταβεβλημένοι, αλλά αν κάνετε καλό προγραμματισμό, θα τα καταφέρετε όλα.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε κάποιο κρυφό ταλέντο στην συγγραφή ή αν το γνωρίζετε ήδη, μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ικανότητά σας είναι μεγαλύτερη από ό, τι υποψιάζεστε. Ίσως χρειαστεί να διεκπεραιώσετε κάποιες εργασίες οικονομικής φύσεως αλλά όλα θα γίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι αλλά θα είναι μια περαστική διάθεση.

Ζώδια Αιγόκερως

Είστε σε αναμμένα κάρβουνα σήμερα αλλά δεν ξέρετε το γιατί. Μπορεί να είστε ανήσυχοι και νευρικοί, να τσιτώνετε με απροσδόκητους θορύβους ή να νομίζετε ότι βλέπετε ή ακούτε πράγματα που δεν είναι εκεί. Μην ανησυχείτε. Δεν τρελαίνεστε. Φταίει η ενέργεια της σημερινής μέρας. Ο καλύτερος τρόπος για να εκτονώσετε αυτή την νευρικότητα είναι η άσκηση. Το βράδυ, χαλαρώστε με ένα καλό βιβλίο.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να αναρωτιέστε αν χάνετε τη μνήμη σας. Έχετε το παράξενο συναίσθημα ότι υπάρχει κάτι που έπρεπε να κάνετε αλλά δεν θυμάστε τι. Μην ανησυχείτε για αυτό και μην πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Θα σας έρθουν πολλές ωραίες ιδέες για ιστορίες και ποιήματα. Σημειώστε τις. Θα θελήσετε να τις θυμηθείτε αργότερα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Είστε στα πρόθυρα να επιτύχετε έναν σημαντικό στόχο για εσάς. Δώστε λίγη παραπάνω ενέργεια για να τον επιτύχετε. Μπορεί να χρειαστεί να περάσετε πολύ χρόνο στο αυτοκίνητο ή στο τηλέφωνο, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας