spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήΣε εξέλιξη ο εμβολιασμός στα νοσοκομεία του Λασιθίου

Σε εξέλιξη ο εμβολιασμός στα νοσοκομεία του Λασιθίου

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε ο εμβολιασμός στα νοσοκομεία του Λασιθίου. Όλα κύλησαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Το πρώτο εμβόλιο έκανε η προϊσταμένη της κλινικής COVID-19 του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Καλλιόπη Ταχματζίδου. Ακολούθησε ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Μασούντ Χάνι.

Το πρόγραμμα εξελίσσεται για όλους τους υγειονομικούς που έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να γίνουν 50 εμβολιασμοί. Ο πρόεδρος της Ιατρικής Υπηρεσίας Γιάννης Πετράκης, ο Αναπληρωτής Διοικητής Μανόλης Καλλιονάκης και η νοσηλεύτρια Μαρία Μαρκάκη ήταν οι τρεις πρώτοι που εμβολιάστηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Ξεκίνησε και στο Νοσοκομείο Σητείας σήμερα το πρωί ο εμβολιασμός του προσωπικού, με τη διαδικασία να κυλά ομαλά μέχρι τώρα, όπως ανέφερε η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Μαρία Δαρατσιανού. Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Διοικητής των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων του Νομού Λασιθίου Μανώλης Ανδρεαδάκης δήλωσε ότι «ξεκινήσαμε τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού στα νοσοκομεία του νομού Λασιθίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό έχουμε καλή συμμετοχή των γιατρών και νοσηλευτών, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα εμβόλια στο γενικό πληθυσμό για να ελευθερώσουμε τους πολίτες από τον κορονοιό».

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα