spot_img
10.2 C
London
ΑρχικήΤαρώ 07/01 Πέμπτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 07/01 Πέμπτη Προβλέψεις Αγάπης

Ταρώ 07/01 Πέμπτη Προβλέψεις Αγάπης.

Ταρώ 07/01 ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

κάρτα ταρώ: ο τροχός της τύχης .

Μπορεί να έχετε παλέψει με νύχια και με δόντια για να φτάσετε εκεί που βρίσκεστε τώρα, αλλά αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγαλύτερη υποχρέωση να βοηθήσετε τώρα…όπου και όποτε μπορείτε.

Όταν λαμβάνετε ένα τόσο μεγάλο δώρο με τη μορφή ευκαιρίας, μην το χάνετε. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ευκαιρία σας τώρα, και στη συνέχεια θυμηθείτε να δώσετε τα «φώτα» σας σε κάποιον άλλο…. που θα λατρέψει αυτό που τελικά ξεπεράσατε εσείς.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Μπορεί να μην σκέφτεστε τον εαυτό σας σαν ένα ισχυρό άτομο, αλλά η αλήθεια είναι ότι είστε. Δεν γνωρίζετε πόσο δυναμική φαίνεστε, όταν μιλάτε κι ενεργείτε.

Μερικές φορές αυτό είναι κακό. Προσπαθήστε να «διαβάζετε» το χώρο….και να προσέχετε πώς αντιδρούν οι άλλοι απέναντί σας. Στη συνέχεια…φροντίστε να προσαρμόζεστε όταν η προσωπικότητά σας φαίνεται πολύ έντονη…γιατί αυτό είναι κάτι που δεν το θέλετε.

 

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Σας μιλά όλη την ώρα, αλλά δεν την προσέχετε πάντα. Αν δεν την ακούτε είναι επειδή έχετε αφήσει κάποιους, να εισβάλουν στην εσωτερική σας σκέψη.

Προσπαθήστε να ανακτήσετε το πνεύμα σας. Δεν θέλετε να χάσετε την αίσθηση του εαυτού σας.

Ταρώ 07/01 ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : η σελήνη

Οι άνθρωποι προδίδουν τους ανθρώπους όλη την ώρα, και όταν αισθάνεστε ότι κάποιος που γνωρίζετε δεν είναι πραγματικός, μην τον κρατήσετε δίπλα σας. Δεν χρειάζεται να του το πείτε κατάμουτρα…αλλά να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας.

Μη συνεχίσετε να σηκώνετε το τηλέφωνο, να απαντάτε στα μηνύματά του ή να κάνετε παρέα…αν αυτό δεν λειτουργεί για σας.

 

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: το αστέρι

Οι πνευματικοί σας οδηγοί κάνουν ό,τι μπορούν για να σας καθοδηγήσουν, αλλά η έλλειψη πίστης, σας εμποδίζει να μάθετε αυτά που θέλει να σας διδάξει η ανώτερη δύναμη σας.

Προσπαθήστε να συγχωρήσετε το παρελθόν. Τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο! Αν όμως παραμείνετε θυμωμένη, δεν θα μάθετε ποτέ για ποιο σκοπό οι εμπειρίες που αποκτήσατε…θα σας βοηθήσουν στο μέλλον!

 

Ταρώ 07/01 ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο μάγος

Δοκιμάστε να κάνετε κάτι καινούργιο αυτόν τον μήνα. Είναι η νέα χρονιά, οπότε επιλέξτε να αναπτύξετε ό,τι δε μπορέσατε να κάνετε πέρυσι.

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι τεράστιο! Ακόμη και μια μικρή αλλαγή στην καθημερινότητά σας, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε.

 

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των ξιφών

Ένα μήνυμα που κοινοποιείται δυνατά και καθαρά…. θα σας έρθει. Μπορεί να είναι κάποια λόγια, που πρέπει να ακούσετε. Ελέγξτε τα μηνύματα στον υπολογιστή σας.

Μην ζείτε κάτω από ένα βράχο. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να απολαύσετε τη ζωή σας…. σε μεγαλύτερη κλίμακα!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 9 των ξιφών

Οι ανησυχίες είναι τόσο δύσκολες…όταν φαίνονται αληθινές. Πρέπει να τις αποβάλλετε. Μερικές φορές δεν μπορείτε να αλλάξετε ό,τι πρόκειται να συμβεί. Το αποτέλεσμα… αποφασίζει από μόνο του.

Προσπαθήστε να κρατάτε σημειώσεις για τις ανησυχίες που έχετε. Ό, τι κι αν κάνετε, σταματήστε να κάνετε διαδικτυακές αναζητήσεις για να δείτε αν συμβαίνει κάτι νέο. Εμπιστευτείτε ότι το σύμπαν έχει κάποιο έλεγχο…. και όλα θα είναι εντάξει.

 

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : ο άσος των πεντάκτινων

Μια εξαιρετική επιχείρηση ή κάποια ιδιαίτερη σχέση μπορεί να δημιουργηθεί αυτό το μήνα, φέρνοντας νέα χρήματα ή άλλες ευκαιρίες.

Ασχολείστε με κάτι τώρα. Αν έχετε μια υπέροχη ιδέα ή την επιθυμία να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση… κάντε το. Τα πράγματα φαίνεται πως λειτουργούν.

 

 

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των ξιφών

Πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Ακόμα κι αν νιώθετε στρυμωγμένη στη γωνία, πρέπει να αποφασίσετε.

Το να μην αποφασίζετε…. είναι επίσης ένας τρόπος επιλογής. Γι’ αυτό, αντί να ακολουθήσετε μια παθητική προσέγγιση στο πεπρωμένο σας, να είστε γενναία. Διαλέξτε τη μοίρα σας.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ο ήλιος

Θα είναι μια υπέροχη μέρα! Ακόμα κι αν η αρχή είναι λίγο σκληρή, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν χρειαστεί, πατήστε το κουμπί επανεκκίνησης. Μην αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα να διακόψουν τις δυνατότητές σας.

Ακόμα κι αν η μισή μέρα δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, η υπόλοιπη θα εξελιχθεί καλύτερα.

 

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : άσος των ξιφών

Ένα νέο έργο στο οποίο εργάζεστε, αξίζει να αντιμετωπιστεί με προσοχή. Μοιραστείτε το με τα άτομα που γνωρίζετε πως ενδιαφέρονται και προστατεύστε τα σχέδιά σας.

Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε κάθε λεπτομέρεια μέχρι να νιώσετε έτοιμη. Γι’ αυτό και θα είναι μια μεγάλη και συναρπαστική ανακοίνωση… όταν αποκαλύψετε τη δουλειά σας στον κόσμο.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα