spot_img
5.7 C
London
ΑρχικήΠοδαρικό με το δεξί έκανε ο Βόλος στη νέα χρονιά

Ποδαρικό με το δεξί έκανε ο Βόλος στη νέα χρονιά

Ιδανικά ξεκίνησε η χρονιά για τον Βόλο που ξεκίνησε με νίκη κερδίζοντας με 1-0 τον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Περέα στο 36’.

Καλύτερα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι στο ματς και στο 10ο λεπτό έχασαν τη πρώτη τους ευκαιρία με το πλασέ του Ουάρντα που απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Στο 15’ ο Γούτας παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, ενώ στο 26’ ο Ατρόμητος είχε ευκαιρία με τον Χριστοδουλόπουλο που πλάσαρε άουτ.

Ο Βόλος συνέχιζε να πιέζει και στο 36’ βρήκε το γκολ που αναζητούσε. Από φάουλ του Μπαριέντος, ο Μπαρτόλο με κεφαλιά βρήκε τον Περέα και αυτός με νέα κεφαλιά νίκησε τον Κιβρακίδη στον αέρα για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ενσικουλού με σουτ δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Ο Ατρόμητος ανέβηκε στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τους γηπεδούχους χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες. Στο 59’ το μονοκόμματο σουτ του Κιβρακίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κλέιμαν, ενώ στο 59’ ήταν η σειρά του Γιαννιώτη να επέμβει εντυπωσιακά σε γυριστό σουτ του Μπαρτόλο.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη δύο μεγάλες ευκαιρίες με την κεφαλιά του Σάντσες στο 75’ να φεύγει έξω και στο 83’ με τον Ουάρντα που δεν έδωσε στον αμαρκάριστο Περέα. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το πλασέ του Γούτα πέρασε πάνω από το δοκάρι και η ευκαιρία χάθηκε για τον Ατρόμητο, ενώ στο φινάλε του αγώνα από κόρνερ του Αγκάγιεφ, η μπάλα έφτασε στον προωθημένο τερματοφύλακα στην περιοχή του Βόλου, του Ατρόμητου Ανδρέα Γιαννιώτη, που πλάσαρε πεσμένος, αλλά ο Ντεντάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες: Μπαριέντος, Ντεντάκης, Φεράρι – Κωτσόπουλος, Νταβιώτης

ΒΟΛΟΣ (Α. Λόπεθ): Κλέιμαν, Ντεντάκης, Σάντσες, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Ουάρντα (90’+1’ Γκρίλο), Μπαρτόλο (73’ Σάντος), Περέα, Δουβίκας (70’ Κιάκος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (61’ Νταβιώτης), Γκαλβάο, Γούτας, Στρούγγης, Γκάλο, Σάλομον, Μουνίθ (71’ Ραμπέγιο), Ενσικουλού (61’ Μανούσος), Χριστοδουλόπουλος (61’ Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος (80’ Μάτιτς).

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα