spot_img
8.1 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 01/01 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 01/01 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 01/01 Κριός

Ό,τι αφορά τον έρωτα εξελίσσεται καλά για εσάς. Θα διαπιστώσετε ότι η φυσική σας τάση να προγραμματίζετε, λειτουργεί τέλεια με την επιθυμία σας να βρείτε αυτό που θέλετε σε έναν/μία σύντροφο.

Τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε μια δραματική κορύφωση στον συναισθηματικό τομέα.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 01/01 Ταύρος

Σήμερα θα θελήσετε να ξεφύγετε στον κόσμο των ονείρων. Θα δυσκολευτείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε πρακτικό, καθώς η γενική διάθεση είναι αιθέρια και αόριστη. Συνδεθείτε με την ευαίσθητη πλευρά σας και μην διστάσετε να περάσετε χρόνο σε καλλιτεχνικά εγχειρήματα.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα καταφέρετε να συνδεθείτε περισσότερο με τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι η διαίσθησή σας είναι πιο έντονη από όσο συνήθως. Εμπιστευτείτε την. Όσο περισσότερη ενδοσκόπηση κάνετε, τόσο περισσότερο θα βρίσκετε λύση στα ερωτήματα που σας απασχολούν.  Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε αυτή την ονειρική αίσθηση με την σταθερότητα.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά, πολλά άτομα και εγχειρήματα θα απαιτούν την προσοχή σας. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως νωθροί και αδιάφοροι, να δυσκολεύεστε να σημειώσετε πρόοδο. Το καλύτερο είναι να στοχεύσετε σε δημιουργικές λύσεις. Να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί στις ιδέες των άλλων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξετάσει όλους τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων.

Ζώδια Λέων

Δημιουργήστε τη δική σας πραγματικότητα. Έχετε όλα τα εργαλεία αλλά μπορεί να φοβάστε να τα χρησιμοποιήσετε. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες, Πάρτε το χρόνο σας και μην ξεχνάτε τους στόχους σας. Διακυβεύονται πολλά σήμερα και θα διαπιστώσετε ότι και η παραμικρή κίνηση θα μεγεθύνεται. Προσέξτε τι λέτε και σε ποιον.

Ζώδια Παρθένος

Κάποια πράγματα που νομίζατε προφανή, μπορεί τελικά να μην είναι όσο ξεκάθαρα θα θέλατε. Να ξέρετε ότι μπορεί να βρείτε μεγάλη αντίσταση στα σχέδιά σας. Δείξτε ευαισθησία στους άλλους ανθρώπους και στα συναισθήματά τους. Λειτουργήστε τόσο με το μυαλό όσο και με την καρδιά σας και δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Ζυγός

Οι άλλοι έχουν την τάση να σπάνε κάτω από την συναισθηματική πίεση της ημέρας, αλλά όχι εσείς. Έχετε τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σας και δεν έχετε κανένα πρόβλημα να μπείτε σε δύσκολες καταστάσεις. Οι άλλοι υπολογίζουν σε εσάς για να τους υποστηρίξετε. Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και προσπαθήστε να μην χάσετε τον δρόμο σας από αντικρουόμενες απόψεις.

Ζώδια Σκορπιός

Η σημερινή μέρα απαιτεί αποφασιστική δράση και εσείς είστε το κατάλληλο άτομο. Όλοι γύρω σας θα έχουν ισχυρές απόψεις και δεν θα είναι εύκολο να χειραγωγηθούν. Ο καθένας έχει την δική του φωνή και δεν θα φοβάται να την εκφράσει. Βεβαιωθείτε ότι θα πείτε αυτά που θέλετε, διαφορετικά μπορεί να μην μπορέσετε να διεκδικήσετε τα συμφέροντά σας. Υπερασπιστείτε την άποψη σας.

Ζώδια Τοξότης

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι γεμάτη αντιθέσεις. Να είστε προετοιμασμένοι. Όλοι γύρω σας θα προσπαθούν να σας εξοργίσουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Όσο πιο πεισματάρηδες είστε, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να λάβετε σημαντικές πληροφορίες. Προστατέψτε τα συμφέροντά σας υποστηρίζοντας την άποψή σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν μπαίνετε σε ξένα χωράφια.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια σήμερα 01/01 Αιγόκερως

Οτιδήποτε σας βασανίζει τον τελευταίο καιρό, μπορεί να εξαλειφθεί αν είστε πρόθυμοι να υπερασπιστείτε την άποψή σας και να πείτε ακριβώς αυτό που πρέπει να ειπωθεί. Όσο εύκολο και αν είναι να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται, μπορεί να μην σας οδηγήσει στην εκπλήρωση των ονείρων σας. Γίνετε λίγο πιο επιθετικοί στην προσέγγισή σας και πάρτε το μέλλον σας στα χέρια σας.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Η ζωή δεν είναι μονόδρομος. Συμπεριφερθείτε στους άλλους όπως θα θέλατε να σας συμπεριφέρονται, μην αφήνετε να κάνουν κουμάντο στην ζωή σας. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να είναι κάπως συναισθηματικοί και πεισματάρηδες. Μην σπαταλάτε το σάλιο σας με ανοησίες. Πείτε κάτι ουσιαστικό.

Ζώδια Ιχθύες

Θα είναι δύσκολο να επιλύσετε οτιδήποτε σήμερα. Υπάρχει μια αντίσταση στην ατμόσφαιρα, που θα σας εμποδίζει να φέρετε εις πέρας τα σχέδια σας. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για συγκρούσεις. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε, μην πιέζετε καταστάσεις. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τα κάνετε χειρότερα. Ίσως χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς για να διατηρήσετε την ειρήνη.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα