spot_img
6 C
London
ΑρχικήΡένος Χαραλαμπίδης: Υπήρξαν ηθοποιοί που “καβάλησαν τα καλάμια”, “σήκωσαν μύτες” και χάθηκαν…

Ρένος Χαραλαμπίδης: Υπήρξαν ηθοποιοί που “καβάλησαν τα καλάμια”, “σήκωσαν μύτες” και χάθηκαν…

Συνέντευξη στο Λοιπόν και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και μίλησε για όλα.

Τα κακώς κείμενα ενώ τα βλέπεις, τα παρατηρείς, τα αναφέρεις σε συναδέλφους σου;

Πιστεύω ότι τα κακώς κείμενα όταν τ’ αναφέρεις σε συναδέλφους, για να έχει αποτελεσματικότητα η συζήτηση, πρέπει να γίνεται με πολιτισμό κι ευγένεια. Δεν είμαι από αυτούς που θα τα “χώσουν”, γιατί όσες φορές “τα έχωσα”, δε βγήκε αποτέλεσμα, μόνο ένας καυγάς, μια σύγκρουση, ένας τσαμπουκάς, αλλά δεν βελτιώθηκε η δουλειά.

Ίσως και μια “μαύρη λίστα”, στην οποία κάποιοι, ενδεχομένως να σε βάλουν;
Δύσκολα πια μπαίνω σε “μαύρη λίστα”, με την έννοια ότι παίζω 30 χρόνια, είμαι από τους παλαιότερους της γενιάς μου. Όχι, δεν μπήκα ποτέ σε “μαύρη λίστα”, όμως χάλασε το κλίμα της δουλειάς, “χάλασαν” καρδιές, χάλασε η διάθεση, εκνευριστήκαμε και δεν βγήκε κάτι. Όμως, όσες φορές τα κακώς κείμενα προσπάθησα να τα πω μ’ έναν τρόπο δημιουργικό, τότε το πράγμα λειτούργησε.

Είναι εύκολο, όταν ένας καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί, να κατανοήσει τον συνάδελφό του;

Τώρα είσαι πρώτος, του χρόνου είσαι τελευταίος. Εγώ δεν έγινα ξαφνικά πρωταγωνιστής, πέρασα από όλα τα σκαλιά της ηθοποιίας, από κομπάρσος από 5ος, 4ος ρόλος, 3ος, 2ος και στη συνέχεια πρωταγωνιστής, κι αυτό μου πήρε 10 χρόνια. Έγινα γνωστός σε ηλικία 30 χρονών, το 1999 με 2000. Δεν έγινα γνωστός στα 22-23 μου, ως νεαρό παιδί, όταν χτύπησε την “πόρτα” μου η φήμη, ήμουν έτοιμος, ώριμος. Αυτό μου έδωσε μια γνώση που τη χρησιμοποιώ ακόμα και μου λέει: “Ρένο πρόσεχε..” και κατάλαβα ότι στη δουλειά όλα είναι ένας κύκλος που γυρίζει, σήμερα είμαι εγώ “πάνω”, αύριο είναι ο άλλος. Πρέπει να βλέπω το ταξίδι της ζωής μου σε βάθος χρόνου, κι όχι για το τι συμβαίνει αυτή την εποχή. Υπήρξαν ηθοποιοί που “καβάλησαν τα καλάμια”, “σήκωσαν μύτες” και χάθηκαν. Οι άνθρωποι αυτοί δεν χάθηκαν επειδή τους “έφαγαν” κάποιοι, αλλά η ίδια η δουλειά τους ξέβρασε.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα