spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 31/12 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 31/12 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 31/12 Κριός

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι έντονη σήμερα. Μην αφήνετε τίποτα στη μέση. Ήρθε η ώρα να τα δώσετε όλα ή τίποτα. Έχετε τη δύναμη να φτάσετε στην καρδιά του θέματος, μην διστάζετε.

Εάν συναντήσετε αντίσταση, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Εάν είστε αληθινοί με τον εαυτό σας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 31/12 Ταύρος

Η μέρα φέρνει μια ένταση, που θα σας δυσκολέψει να διατηρήσετε την ειρήνη. Θα υπάρχουν ισχυρές απόψεις και έντονα συναισθήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Ίσως βρεθείτε στη μέση μιας φιλονικίας εάν δεν προσέξετε. Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, προτού προσπαθήσετε να διορθώσετε τα πράγματα για όλους τους άλλους.

Ζώδια Δίδυμοι

Αισθάνεστε ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση σήμερα, κάτι που σας κάνει να λέτε πράγματα με το όνομά τους χωρίς να φοβάστε τις συνέπειες. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί να υπάρξουν αντιθέσεις. Μπορεί να θέλετε να δείξετε την εξυπνάδα σας αλλά οι γύρω σας θα έχουν την τάση να κάνουν κριτική. Μην αφήσετε να μπουν εμπόδιο στα σχέδιά σας.

Ζώδια Καρκίνος

Θα διαπιστώσετε ότι οι ισχυρές απόψεις των άλλων υπαγορεύουν τα γεγονότα της μέρας. Η ατμόσφαιρα είναι αρκετά έντονη, οπότε ίσως θελήσετε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλουν. Μην πάτε κόντρα, δεν θα βοηθήσει σε κάτι. Ασχοληθείτε με τα δικά σας ζητήματα.

Ζώδια Λέων

Η σημερινή θα είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς. Παραδόξως, θα διαπιστώσετε ότι η ένταση μπορεί να βοηθήσει να κάνετε πρόοδο. Υπάρχει μια ευκολία, που θα δημιουργήσει ανοίγματα και ευκαιρίες. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι. Εσείς και το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη σχέση σας. Επικοινωνήστε με ειλικρίνεια.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να αφήσετε τον έλεγχο στους άλλους. Ξέρετε τι θέλετε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Εάν αφήνετε στη λογική τον έλεγχο, θα χάσετε πολύτιμες πληροφορίες που έρχονται μόνο αν χαλαρώνετε και κάνετε λίγη ενδοσκόπηση. Συνδεθείτε με τους ανθρώπους γύρω σας και ρίξτε τις άμυνές σας.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα θα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Θα διαπιστώσετε ότι όλα τα ζητήματα θα λύνονται ως δια μαγείας. Θα λάβετε περισσότερη προσοχή, οι γύρω σας θα σας γεμίζουν με φιλοφρονήσεις. Δυσκολία μπορεί να συναντήσετε μόνο στις ερωτικές σας σχέσεις. Τα ερωτικά ζητήματα ενδέχεται να έχουν μια πιο σοβαρή και προσγειωμένη διάσταση.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως νωθροί και χωρίς κίνητρο. Δυσκολεύεστε ακόμη και να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα υπάρχει κάποια ένταση, καθώς ένα κομμάτι σας θέλει να κάνει σχέδια ενώ ένα άλλο πετάει στα σύννεφα. Αυτή η διάσταση απόψεων θα σας δυσκολέψει να κινηθείτε προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Ζώδια σήμερα 31/12 Τοξότης

Τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην ερωτική σας ζωή. Σας είναι ευκολότερο να είστε ο εαυτός σας στις σχέσεις σας. Αφήστε τη ρομαντική σας πλευρά να βγει στην επιφάνεια. Απολαύστε δείπνα υπό το φως των κεριών και μοιραστείτε τις βαθύτερες φαντασιώσεις σας με αυτούς που αγαπάτε. Εάν ο/η σύντροφός σας δεν συμμερίζεται την διάθεσή σας, σκεφτείτε μήπως αναζητήσετε αλλού παρέα.

Ζώδια Αιγόκερως

Ίσως νιώθετε μια νευρικότητα σήμερα, ένταση παραμονεύει παντού. Το μεγαλύτερο πρόβλημά σας είναι η αναποφασιστικότητά σας. Δεν βρίσκετε ησυχία πουθενά. Η λύση είναι να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας και να χαλαρώσετε. Μην κάνετε μια κίνηση χωρίς να αξιολογήσετε τα πράγματα. Προσέξτε να μην ενεργήσετε βιαστικά., ειδικά στον ερωτικό τομέα.

Ζώδια Υδροχόος

Η ενέργεια της μέρας ευνοεί τα ερωτικά ζητήματα. Έχετε μεγαλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σας. Θα διαπιστώσετε ότι η στάση σας απέναντι στην αγάπη είναι πιο προσγειωμένη. Μην διστάσετε να αφεθείτε. Αφήστε τη μοίρα να σας πάει εκεί που θέλει. Και μην ανησυχείτε υπερβολικά για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ζώδια Ιχθύες

Ενδεχομένως να μην αισθάνεστε συντονισμένοι με την ενέργεια της μέρας… Κάτι δεν σας πάει καλά. Η φυσική σας τάση να ηγείστε, παρεμποδίζεται από την απροθυμία σας να δραστηριοποιηθείτε. Νιώθετε κάπως νωθροί, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Μην αγχώνεστε. Αύριο θα είστε και πάλι ο παλιός καλός εαυτός σας.

Διαβαστε τις Ετησιες Ερωτικες προβλέψεις 2021  για το ζωδιο σας

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα