spot_img
6 C
London
ΑρχικήΠέτρος Κωστόπουλος: Είναι ζευγάρι με 26χρονη κούκλα τραγουδίστρια!

Πέτρος Κωστόπουλος: Είναι ζευγάρι με 26χρονη κούκλα τραγουδίστρια!

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί  στο «Happy Day», η Σταματίνα Τσιμτσιλή , η οποία μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της το αποκλειστικό της ρεπορτάζ για την νέα σύντροφο του  Πέτρου  Κωστόπουλου.
Σύμφωνα με όσα είπε η παρουσιάστρια ο παρουσιαστής  τον τελευταίο μήνα είναι ζευγάρι με την 26χρονη τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου,  την οποία  γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο παρελθόν στο  «The Voice».

Οι δυο τους βρίσκονται στο  Ντουμπάι αυτές τις μέρες και απολαμβάνουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και τον έρωτα τους.

“Τον έχουν δει τον τελευταίο μήνα πολύ διαχυτικό, πολύ ζεστό με την Κατερίνα Λιόλιου. Δεν ξέραμε ότι είναι μαζί, μέχρι που άρχισαν να κυκλοφορούν δίχως να κρύβουν αυτό που νιώθουν. Όσοι τους έχουν δει μιλούν για πιασμένα χέρια, φιλιά στο στόμα, πάθος που δεν κρύβεται και μάλιστα αυτόν τον έρωτα τον ζουν τις τελευταίες μέρες στο Ντουμπάι. Εκεί, όσοι τους έχουν δει λένε ότι καθόλου δεν κρύβουν το συναίσθημα που νιώθουν και είναι πολύ ζεστοί μεταξύ τους”, είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα