spot_img
5.7 C
London
ΑρχικήΑμεΑ: Τέταρτη η Ευαγγελία Νίκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι

ΑμεΑ: Τέταρτη η Ευαγγελία Νίκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι

Την 4η θέση κατέκτησε στον σημερινό (2/12) αγώνα γιγαντιαίου σλάλομ η Ευαγγελία Νίκου. Στον πρώτο γύρο κατέβηκε με χρόνο 1.05:46, ενώ στο δεύτερο γύρο με χρόνο 58.27. Πρώτη και δεύτερη τερμάτισαν οι αυστριακές Βερόνικα Άιγκνερ και Ελίνα Στάρυ, ενώ τρίτη η Γερμανίδα Λουιζα Γκρούμπε.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίζεται στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλπικού Σκι, που διεξάγεται στο Κάουνερταλ της Αυστρίας, μαζί με τον συνοδό αθλητή και προπονητή της Δημήτριο Προφέντζα.

Όπως δήλωσε η αθλήτρια: «Ο αγώνας σήμερα ήταν λίγο εξαντλητικός. Ήταν να ξεκινήσουμε στις 8 αναγνώριση της πρώτης διαδρομής αλλά τελικά ξεκινήσαμε στις 11 λόγω του καιρού. Η διαδρομή ήταν όμορφη και ευχάριστη. Με βόλεψε που την κάναμε δύο γύρους για να την γνωρίσουμε καλύτερα και να αγωνιστούμε τις επόμενες δύο μέρες».

Η Γρεβενιώτισα αθλήτρια που αγωνίζεται στην κατηγορία B3, αθλητριών με προβλήματα όρασης, διεκδικεί την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2022.

Η Ελληνική αποστολή βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Αυστρία και θα αγωνιστεί τόσο στο Παγκόσμιο όσο και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο WPAS του Kaunertal που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα