spot_img
6.7 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 26/11 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 26/11 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 26/11 Κριός

Η ενέργεια της μέρας θα προσπαθήσει να σας λυγίσει αλλά δεν θα σας σπάσει. Προσέξτε τα πάντα γύρω σας. Λειτουργούν κάποιες ισχυρές δυνάμεις με συναισθηματική επιθετικότητα.

Μια σύγκρουση μπορεί να ξεσπάσει από το πουθενά εάν δεν είστε προσεκτικοί. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ειρήνη και την αρμονία στη ζωή σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια σήμερα 26/11 Ταύρος

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αρκετά τεταμένη τώρα, καθώς οι άλλοι γύρω σας κρατούν εγωιστική στάση. Ο εγωισμός δεν πρέπει πάντα να θεωρείται αρνητικός, μερικές φορές είναι υγιής και απαραίτητος. Πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας. Για αυτό μην παρεξηγήστε αν οι άνθρωποι γύρω σας επιδεικνύουν μια τέτοια συμπεριφορά.

Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να κλονιστείτε από την ενέργεια που υπάρχει στον αέρα. Φορέστε την πανοπλία σας και ετοιμαστείτε να δώσετε μάχη. Οι άνθρωποι γύρω μπορεί να απογοητεύονται με το παραμικρό, αλλά αυτό δεν ισχύει για εσάς. Τα δυνατά συναισθήματα είναι τα όπλα σας – και όλοι γνωρίζουν ότι έχετε ισχυρό οπλοστάσιο σε αυτό τον τομέα.

Ζώδια Καρκίνος

Προχωρήστε προς το τέρμα σήμερα, μην σταματήσετε μέχρι να πετύχετε γκολ. Μην αφήνετε τις ανασφάλειες των άλλων να σας επηρεάσουν. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στον τρόπο που φέρεστε στους άλλους. Επειδή κάποιος αισθάνεται χάλια, δεν σημαίνει ότι θα κάνετε το ίδιο για να αισθανθεί καλύτερα.

Ζώδια Λέων

Τώρα είναι η τέλεια στιγμή να πείτε σε κάποιον/α κάτι που θέλατε εδώ και καιρό. Μην κρατάτε τίποτα μέσα σας. Σταματήστε να ανησυχείτε για τις συνέπειες και προχωρήστε. Ήρθε η ώρα να φανείτε τολμηροί και αποφασιστικοί.

Ζώδια Παρθένος

Οι απόψεις σας μπορεί να είναι θέμα συζήτησης όλη μέρα σήμερα. Έχετε πολύ ισχυρή βούληση και δεν φοβάστε να την εκφράσετε. Μην διστάσετε να φωτίσετε τους άλλους με τον τεράστιο πλούτο της γνώσης σας. Πάρτε τον έλεγχο της συζήτησης και προσπαθήστε να κερδίσετε τους άλλους.

Ζώδια Ζυγός

Κάτι ή κάποιος θα προκαλέσει τον θυμό σας σήμερα. Μην φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματά σας για να μην στεναχωρήσετε τους άλλους. Είναι χειρότερο να αποκρύψετε όσα αισθάνεστε. Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι ενδέχεται να μην έχουν όλα τα στοιχεία για να πάρουν μια απόφαση. Βοηθήστε τους!

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα θα αισθάνεστε ιδιαίτερα ενεργοί σωματικά. Εάν κάποιος ζητήσει την βοήθειά σας σε κάτι που απαιτεί δύναμη θα χαρείτε να τον εξυπηρετήσετε. Μην υποτιμάτε όμως και την εσωτερική σας δύναμη. Μην την κρύβετε.

Ζώδια σήμερα 26/11 Τοξότης

Το πλοίο είναι έτοιμο να σαλπάρει, για αυτό καλά θα κάνετε να επιβιβαστείτε. Οι γύρω σας δεν θα έχουν μεγάλη υπομονή για αυτό κόψτε την κλάψα και συγκεντρωθείτε. Θα πρέπει να σκληρύνετε και να μάθετε να μην παίρνετε πολύ προσωπικά κάποια πράγματα. Συνειδητοποιήστε ότι υπάρχουν σημαντικά μαθήματα που όλοι πρέπει να πάρουν. Ένα από αυτά, είναι να ξέρετε πότε να σωπαίνετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα θα θέλετε να αναλάβετε δράση. Μην διστάσετε να μοιράσετε αρμοδιότητες και σε άλλους αν δείτε ότι δυσκολεύεστε. Στην αρχή μπορεί να προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι. Αλλά καλό θα ήταν να ζητήσετε βοήθεια, ώστε και οι γύρω σας να νιώσουν ότι μπορούν να φανούν χρήσιμοι.

Ζώδια Υδροχόος

Διαφύλαξε την ευαίσθητη καρδιά σας από κακεντρεχή σχόλια που θα κυκλοφορούν γύρω σας! Η ευαίσθητη φύση σας αισθάνεται μόνη και ευάλωτη σε αυτή τη σκληρή ατμόσφαιρα, οπότε ίσως να αισθάνεστε καλύτερα στην ασφάλεια του σπιτιού σας. Εάν αποφασίσετε να βγείτε, βρείτε τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ευαισθησία σας προς όφελός σας.

Ζώδια Ιχθύες

Θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σαν εσάς σε θέσεις εξουσίας. Και μην αισθάνεστε ότι είναι κάτι αδύνατον. Το πλανητικό σκηνικό βοηθά να βρείτε την αυτοπεποίθηση και την τόλμη που χρειάζεστε, για να ενισχύσετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Ήρθε η ώρα να δείξετε σε όλους τι μπορείτε να κάνετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα