spot_img
8.1 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 24/11 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 24/11 Τρίτη

Ζώδια σήμερα 24/11 Κριός

Θα είστε η καλύτερη παρέα σήμερα, λόγω του ορθολογικού νου και της ικανότητάς σας να σκέφτεστε τα πράγματα με σαφήνεια. Όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα, εσείς δεν το βάζετε κάτω.

Κάντε το καλύτερο δυνατό για να αποφύγετε τους καβγάδες, παρόλο που θα μπείτε στον πειρασμό να εκτονωθείτε.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 24/11 Ταύρος

Προσπαθείτε πάντα να είστε καλοί και χρήσιμοι. Μπορεί όμως να διαπιστώσετε ότι διακυβεύετε ορισμένες από τις αξίες σας. Να γνωρίζετε ότι η ισορροπία και η αρμονία είναι υπέροχα πράγματα, αλλά δεν αξίζουν να θυσιάζεστε για αυτά. Μην γίνεστε κάποιος που δεν είστε, μόνο για να διατηρήσετε την ειρήνη. Η ανοχή σας θα δοκιμαστεί σήμερα.

Ζώδια Δίδυμοι

Η ενέργεια της μέρας θα είναι αστραπιαία. Να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε. Προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε ψυχολογικά πριν αλληλοεπιδράσετε με άλλους. Ντυθείτε με τρόπο που να δείχνει την αυτοπεποίθησή σας. Είστε μια υπολογίσιμη δύναμη. Μην καταπολεμάτε την επιθυμία να απελευθερώσετε την ένταση που αισθάνεστε. Απλά κατευθύνετέ την σωστά.

Ζώδια Καρκίνος

Η παιχνιδιάρικη στάση σας μπλοκάρεται, από κάποιον που αρνείται να δει τα πράγματα με τον τρόπο σας. Απομακρυνθείτε από τα άτομα που δεν μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν σκόπιμα να σαμποτάρουν τα σχέδιά σας. Είστε πολύ έξυπνοι για να πέσετε σε αυτή την παγίδα.

Ζώδια Λέων

Η σημερινή θα είναι από τις μέρες που θέλετε να κάνετε πολλά αλλά δεν έχετε τους πόρους. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές και υπολογισμένες. Έχετε την τάση να κάνετε τακτοποιημένες δουλειές αλλά επίσης συνηθίζετε να κάνετε τα πράγματα με τον δύσκολο τρόπο. Χαλαρώστε.

Ζώδια Παρθένος

Πριν σπαταλήσετε όλη σας την ενέργεια σε λάθος πράγματα, ρίξτε μια ματιά τριγύρω και δείτε ποιος σας παρακολουθεί. Πώς θα αντιδράσει σε όσα έχετε να πείτε; Θεωρείτε ότι θα σας αποθεώσει ή θα τρέξει μακριά; Ίσως πρέπει να αφήσετε και κάποιον άλλον να πάρει το μικρόφωνο.

Ζώδια Ζυγός

Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από εκείνους που θέλουν να σας εμπλέξουν στο δράμα τους. Αν στην αρχή το αποδεχτείτε απρόθυμα, ίσως αργήσετε να συνειδητοποιήσετε πόσο βαθιά έχετε χωθεί. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αποξενωθεί από όλους, ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένας άνθρωπος που να μπορεί να σας βοηθήσει όταν το χρειαστείτε.

Ζώδια σήμερα 24/11 Σκορπιός

Μην διστάσετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, κάποιον σκοπό ή ένα άλλο άτομο, ακόμα κι αν προκαλέσετε ένταση με τους γύρω σας. Είναι πιθανό να ακολουθήσει μια σύγκρουση και δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν ήσασταν ο καταλύτης. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να δείξετε το θάρρος και τη δύναμή σας για αυτά που πιστεύετε.

Ζώδια Τοξότης

Το μυαλό σας είναι επικεντρωμένο σε ένα πράγμα – και δεν θα ησυχάσετε μέχρι να το αποκτήσετε. Μπορεί να πρόκειται για ένα μέρος που θέλετε να πάτε, ένα νέο gadget που θέλετε να αποκτήσετε ή ένα άτομο που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Μην εκπλαγείτε αν πρέπει να αγωνιστείτε για να επιτύχετε τον στόχο σας, όποιος και αν είναι αυτός.

Ζώδια Αιγόκερως

Διάφορα πράγματα μπορεί να συμβούν ακριβώς κάτω από τη μύτη σας σήμερα. Αυτό που θα είναι προφανές, είναι η αντίδρασή σας όταν όλα έρθουν ξαφνικά στο φως. Επειδή η συναισθηματική κατάσταση όλων είναι έντονη, δεν θα λείπουν οι παθιασμένες εκρήξεις. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια αντί να της αντιστέκεστε.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί οι φίλοι ή τα μέλη της οικογένειάς σας να διαφωνούν έντονα για ένα θέμα. Προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από τις συγκρούσεις τους. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να εκφράσετε γνώμη για την κατάσταση. Βάλτε τα δυνατά σας να τους τα συμβιβάσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Η μέρα φέρνει έντονα συναισθήματα και δραστηριότητα, ακριβώς όπως σας αρέσει. Προσπαθήστε όμως να μην το παρακάνετε. Άλλο μια ειλικρινή και παθιασμένη συζήτηση, άλλο μια μεγάλη ένταση και χειραγώγηση των ανθρώπων. Βεβαιωθείτε ότι συμμετέχετε στο πρώτο, όχι στο δεύτερο.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα