spot_img
7.5 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 20/11 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 20/11 Παρασκευή

Ζώδια σήμερα 20/11 Κριός

Δεν θα μπορούσατε να είστε κάπως αλλιώς, έτσι είναι και δεν μπορείτε να το αλλάξετε αυτό!

Άλλα μέλη της οικογένειας μπορεί να ονειρεύονται να απαλλαγούν από ένα καθήκον ή ένα ηθικό μάθημα. Αυτά τα όνειρα δεν ισχύουν για εσάς.

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια σήμερα 20/11 Ταύρος

Η μέρα μπορεί να φέρει μια καταιγίδα ανεξαρτησίας. Συνήθως ανέχεστε τις ιδιοτροπίες ή αδυναμίες των φίλων και συγγενών – αλλά τώρα φέρνουν πραγματικά εμπόδια στις σχέσεις σας. Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί η κατάσταση, είναι να κάνετε ένα διάλειμμα. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τη μέρα, πείστε την οικογένεια και τους συναδέλφους σας να συνεργαστούν. Αυτό είναι δύσκολο, καθώς το πρόγραμμα όλων είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Προσπαθήστε να τους συντονίσετε. Με τη δύναμη του χαρακτήρα και το ομαδικό σας πνεύμα, θα τα καταφέρετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η μέρα σας δεν θα είναι εύκολη. Μια ματιά στην ερωτική σας ζωή, θα αποκαλύψει ότι πρέπει να χαλιναγωγήσετε ορισμένες αναστολές. Λαχταράτε την ειρήνη και τη σταθερότητα και αυτή τη στιγμή όλα βρίσκονται στον αέρα. Φροντίστε να βρείτε κάποια προοπτική για την κατάσταση.

Ζώδια Λέων

Τον τελευταίο καιρό νιώθετε ότι ο/η σύντροφός σας δεν σας προσέχει. Η ένταση έχει αυξηθεί και σήμερα μπορεί να ξεσπάσετε. Έχετε οργή που προέρχεται από πολλές αμφιβολίες και υποψίες. Η πρόβλεψη για την ερωτική σας ζωή δεν είναι η καλύτερη. Μετά όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Ζώδια Παρθένος

Κάποιες μέρες σκέφτεστε ότι είναι καλύτερα να βρίσκεστε σε διακοπές! Όλα σας τα εγχειρήματα έχουν πέσει σε τέλμα και νιώθετε ότι δεν υπάρχει πρόοδος. Αλλά ακόμα κι αν τα πράγματα μοιάζουν κολλημένα, μην χάσετε την πίστη σας.  Όταν ο καιρός θα είναι κατάλληλος θα συνεχίσετε.

Ζώδια Ζυγός

Δεν αισθάνεστε μέσα σας την επιθυμία να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή; Φυσικά, ορισμένα πράγματα λέγονται πιο εύκολα από όσο γίνονται. Προς το παρόν, δεν έχετε πολύ χρόνο για να τον εαυτό σας και πολύ λιγότερο για τον/τη σύντροφό σας. Αλλά πρέπει να λάβετε μερικές αποφάσεις, που θα βοηθήσουν να φέρετε τον/τη σύντροφό σας πιο κοντά.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Οι επιθυμίες δεν σας πάνε πάντα προς μια καλή κατεύθυνση, και αυτό μπορεί να προκαλέσει ένταση. Αισθάνεστε σαν να είναι αδύνατον να συνδυάσετε τις επιθυμίες σας με αυτό που είναι καλό για εσάς, ιδίως στην ερωτική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να είναι το ένα ή το άλλο.

Ζώδια Τοξότης

Κάντε λίγη υπομονή, η μέρα θα έχει πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα! Κάτι φαίνεται να πηγαίνει στραβά με τις σχέσεις σας και αισθάνεστε διχασμένοι σε αντίθετες κατευθύνσεις. Μια δύναμη σας ωθεί να εμπλουτίσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, μια άλλη προς την αγκαλιά κάποιου που έχετε γνωρίσει πρόσφατα. Μείνετε απασχολημένοι για να αποφύγετε την αντιπαράθεση.

Ζώδια σήμερα 20/11 Αιγόκερως

Όλοι σας θεωρούν αστέρι σήμερα, αν κι εσείς μπορεί να μην αισθάνεστε έτσι. Τι σας συνέβη τον τελευταίο καιρό; Μήπωςέχετε χάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας; Νιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή σας; Όλα αυτά είναι πιθανά, αλλά θα πρέπει να πάρετε ορισμένα ρίσκα αν θέλετε να προχωρήσετε.

Ζώδια Υδροχόος

Σταματήστε να αναρωτιέστε αν είστε ταλαντούχοι, δεν είναι ώρα για τέτοιες ερωτήσεις. Τώρα πρέπει να δουλέψετε πάνω σε κάτι συγκεκριμένο. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια άλλων για να πετύχετε, γι’ αυτό πείστε τους να συνεργαστούν.  Ίσως χρειαστεί να αποκαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας, προκειμένου να τους επηρεάσετε θετικά.

Ζώδια Ιχθύες

Μια μόνιμη σχέση ή σύντομο φλερτ, τι θα είναι; Γιατί να μην επιλέξετε και τα δύο; Μπορείτε να φανταστείτε ότι είστε σύντροφοι, ενώ παράλληλα διατηρείτε την ανεξαρτησία σας; Μην επηρεάζεστε από παλιές πεποιθήσεις, που σας αναγκάζουν να επιλέξετε. Μην ξεχνάτε ότι στον σύγχρονο κόσμο, οι επιλογές δεν είναι τόσο περιορισμένες όσο νομίζετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα