spot_img
9.3 C
London
ΑρχικήΣτη Θεσσαλονίκη οι 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη

Στη Θεσσαλονίκη οι 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη

Έφτασαν το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη οι δέκα νοσηλεύτριες των νοσοκομείων της Κρήτης που ταξίδεψαν εθελοντικά για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους, ενισχύοντας το έργο των συναδέλφων τους και τη λειτουργία των νέων κλινών ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη που πλήττεται από την πανδημία. Από το πρωί της Πέμπτης αναλαμβάνουν υπηρεσία στο “Ιπποκράτειο”, ενώ διαθέτουν εξειδίκευση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Τις, 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη αποχαιρέτησαν, το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη και ο Υποδιοικητής Δημήτρης Αγαπίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης «συνοδεύοντας την ομάδα ως το αεροσκάφος, η Διοικήτρια και ο Υποδιοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης τους ευχήθηκαν καλό ταξίδι, κουράγιο, υγεία και δύναμη για να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, διαβεβαιώνοντας πως, θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους, όπως και σε κάθε επαγγελματία υγείας στην Κρήτη που αυτή την ώρα μάχεται κατά της διασποράς του Κορωναιού Covid-19, στηρίζοντας το δημόσιο σύστημα υγείας, προστατεύοντας την ανθρώπινη ζωή»

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα