spot_img
6.6 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 19/11 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 19/11 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 19/11 Κριός

Τον τελευταίο καιρό είχατε μερικές συναισθηματικές απογοητεύσεις, αλλά σήμερα θα αποκαταστήσετε την πίστη σας στην αγάπη. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ενεργήσετε. Η εκπληκτική σας διαύγεια και ο ρεαλισμός, σας ενθαρρύνουν να ελπίζετε για το αδύνατον.

Θα προτιμούσατε να πάτε στη δουλειά για να επιτύχετε τους στόχους σας, παρά να χάνετε τον χρόνο σας με ψευδαισθήσεις.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 19/11 Ταύρος

Προγραμματίστε ένα ταξίδι σήμερα. Ο φόβος για το άγνωστο μπορεί να σας ώθησε να αναβάλλετε ορισμένα ταξίδια. Λέγατε ότι ήσασταν πολύ απασχολημένοι αλλά κανείς δεν το πιστεύει πραγματικά – ούτε καν εσείς. Εάν σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε με ασφάλεια στο άμεσο μέλλον, μην την χάσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάτι σας αναγκάζει σήμερα να γίνετε πολίτες του κόσμου. Μπορεί να το βρείτε κάπως ενοχλητικό. Νιώθετε ότι οι ρίζες σας, όπως το οικογενειακό υπόβαθρο και η κοινωνική σας κατάσταση, διαλύονται σιγά-σιγά. Παρηγορήστε τον εαυτό σας, με τη γνώση ότι η οικογένειά σας αλλάζει και επεκτείνεται.

Ζώδια Καρκίνος

Το περιβάλλον σας αλλάζει. Ίσως ο κύκλος των φίλων να έχει ήδη υποστεί σημαντική αλλαγή. Το γεγονός είναι ότι δεν έχετε πλέον τόσες προκαταλήψεις για τα άτομα που συναντάτε, δεν αναζητάτε έναν συγκεκριμένο τύπο ατόμου ως φίλο. Αποδέχεστε περισσότερο τους ανθρώπους. Μπράβο σας!

Ζώδια Λέων

Σήμερα απομυθοποιείτε την έννοια του ταλέντου. Συνηθίζατε να βλέπετε με ζήλια άλλους και να σκέφτεστε: «Μακάρι να είχα αυτή την ικανότητα». Τώρα καταλαβαίνετε ότι πρόκειται απλά για κάποιους που είχαν την αποφασιστικότητα να δουλέψουν, για να τελειοποιήσουν μια δεξιότητα. Μπορείτε να το κάνετε κι εσείς!

Ζώδια Παρθένος

Σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια δική σας επιχείρηση; Η αυτοαπασχόληση δεν σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερη ελευθερία. Φυσικά θα είστε αφεντικό του εαυτού σας – αλλά θα έχετε επίσης την ευθύνη για την επιτυχία ή αποτυχία σας. Εάν σταματήσετε, το όλο πράγμα θα καταρρεύσει. Σκεφτείτε το.

Ζώδια Ζυγός

Μέσα στις επόμενες μέρες, είναι πιθανό να αποκτήσετε μια διάσταση στην αντίληψη σας που δεν περιμένατε. Ίσως συνειδητοποιήσετε ορισμένα ενεργειακά φαινόμενα και πνευματικές εμπειρίες. Μην τρομάξετε, διερευνήστε τι έχουν να σας προσφέρουν αυτοί οι κόσμοι.

Ζώδια Σκορπιός

Συχνά οι φλογερές ιδιοσυγκρασίες σαν τη δική σας, είναι διατεθειμένες να πολεμήσουν για ανώτερους σκοπούς. Το γεγονός είναι ότι έχετε μεγάλες δυνατότητες ηγεσίας, που μπορεί να εμφανιστούν σήμερα. Το θάρρος, ο ενθουσιασμός και το σθένος σας είναι μεταδοτικά.

Ζώδια Τοξότης

Η αισιοδοξία σας θα λάβει μια επιπλέον ώθηση σήμερα. Μια ερωτική συνάντηση μπορεί να προκαλέσει ζήλιες ή να λάβετε ικανοποίηση από τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα. Έστω για μια μέρα, θα ξεχάσετε την καθημερινότητα και τις δουλειές σας. Οι προοπτικές είναι μόνο θετικές!

Ζώδια Αιγόκερως

Βάλτε στην άκρη όλες σας τις αναστολές σήμερα, αφήστε τα όνειρα να σας καθοδηγήσουν. Για παράδειγμα, ίσως φανταστείτε ότι δεν χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις ή να θέλετε διάλειμμα από τις καθημερινές δουλειές. Θα είναι σίγουρα μια ανακούφιση.

Ζώδια σήμερα 19/11 Υδροχόος

Η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα απολαυστική! Το κλίμα είναι θετικό και η ενέργεια ρέει. Είναι σαν να έχετε ένα μαγικό ραβδί: Το κουνάτε και οι εργασίες σας ολοκληρώνονται! Μέχρι το απόγευμα, έχετε μόλις αγγίξει τα επίπεδα ενέργειάς σας. Η οικογένεια θα χαρεί να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί σας.

Ζώδια Ιχθύες

Ακόμη και αν ο κόσμος καταρρεύσει σήμερα, δεν θα κουνήσετε ούτε βλέφαρο. Είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ζωή σας.  Η πηγή της ευτυχίας σας είναι αυτό το καινούριο άτομο. Αισθάνεστε παθιασμένοι και απόλυτα ερωτευμένοι. Μπορείτε να παραδοθείτε στη μαγεία. Αφήστε την να αναδείξει τα θετικά μέρη της προσωπικότητάς σας.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα