spot_img
8.3 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 18/11 Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 18/11 Τετάρτη

Ζώδια σήμερα 18/11 Κριός

Εσείς μπορεί να αισθάνεστε καλά σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά δυστυχώς μάλλον δεν ισχύει το ίδιο και για τους γύρω σας. Η πρώτη σας σκέψη μπορεί να είναι να θυσιαστείτε για το κοινό καλό.

Να θυμάστε όμως, ότι οι άλλοι θα πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται μόνοι τα συναισθήματά τους. Εάν κάποιος έχει κακή διάθεση, αφήστε τον.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

Ζώδια σήμερα 18/11 Ταύρος

Ο ρόλος σας σήμερα είναι να γεφυρώσετε τα κενά επικοινωνίας στην οικογένεια και τους φίλους σας. Καλό είναι να γνωρίζετε όσα χρειάζεται να γίνουν αλλά μην αισθάνεστε ότι πρέπει να τα κάνετε μόνοι σας. Αναθέστε ευθύνες. Παρακολουθήστε ποιος είναι υπεύθυνος για τι, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε υπόλογοι για κάτι που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει κάποιος άλλος.

Ζώδια Δίδυμοι

Χαλαρώστε και οργανωθείτε πριν μοιραστείτε τις ιδέες σας με άλλους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Μόλις προκύπτει κάποιο θέμα, έχετε την τάση να θυμώνετε και να εκρήγνυστε. Προσγειωθείτε και βρείτε τις ισορροπίες σας – κυριολεκτικά και μεταφορικά – προτού προχωρήσετε. Μην θέλετε πάντα να έχετε το πάνω χέρι.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε φτάσει σε μια οριακή στιγμή στην ερωτική σας ζωή. Είναι η ώρα που υλοποιούνται τα όνειρά σας ή που συνειδητοποιείτε ότι οι προσπάθειές σας ήταν αποτυχημένες. Όλα εξαρτώνται από το πώς παίξατε τα χαρτιά σας τους τελευταίους μήνες. Τώρα ήρθε η ώρα του απολογισμού. Αντιμετωπίστε κατάματα την πραγματικότητα.

Ζώδια Λέων

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι σταθερή και νιώθετε καλά. Ταυτόχρονα, αισθάνεστε λες και η γλώσσα σας έχει δεθεί κόμπος. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα με τον τρόπο που θέλετε, ειδικά στον έρωτα. Ίσως έχετε τόσες πολλές σκέψεις, που δεν ξέρετε πώς να τις ξεκαθαρίσετε ή ποιες να αποκαλύψετε και ποιες να κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πάνε από το καλό στο καλύτερο. Προσέξτε όμως να μην παρασυρθείτε από τον έρωτα και δεν μπορείτε να φροντίσετε τις λεπτομέρειες. Σήμερα είναι καλή μέρα, για να θέσετε τις βάσεις πριν αρχίσετε να χτίζετε. Εάν ήδη οικοδομείτε μια σχέση, κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε αν κάποια σημεία χρειάζονται επιπλέον στήριξη.

Ζώδια Ζυγός

Η σημερινή είναι από τις μέρες που βρίσκεστε μπροστά σε πολλές κατευθύνσεις και πρέπει να αποφασίσετε πού θα πάτε. Συνήθως δεν δυσκολεύεστε, πάτε όπου σας πάει. Αλλά τώρα η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη και δεν καταλήγετε. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει.

Ζώδια Σκορπιός

Το αεροπλάνο είναι γεμάτο καύσιμα, οι αποσκευές σας έχουν φορτωθεί και έχετε άδεια από τον πύργο ελέγχου… Αλλά για κάποιο λόγο, απλώς δεν μπορείτε να απογειωθείτε. Ίσως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για το ταξίδι που δεν έχετε λάβει υπόψη. Οι άνθρωποι σας κάνουν ερωτήσεις αλλά δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον έρωτα.

Ζώδια Τοξότης

Το άτομο που θα κερδίσει την παρτίδα σήμερα, θα είναι το πιο συγκεντρωμένο και σταθερό. Προσοχή όμως, πολλοί θα προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν. Μπορεί να είστε στη μέση ενός σημαντικού έργου και να αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα. Πριν το καταλάβετε, το τηλέφωνο χτυπά και ξαφνικά έχετε παγιδευτεί σε μια ατέρμονη συζήτηση με κάποιο φίλο.

Ζώδια σήμερα 18/11 Αιγόκερως

Το μυαλό σας λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες σήμερα. Οποιοσδήποτε άλλος θα ζαλιζόταν, προσπαθώντας να επεξεργαστεί ακόμη και ένα μέρος των πραγμάτων που φιλτράρονται στο κεφάλι σας. Το κλειδί είναι να μην εκφράζετε δυνατά κάθε σκέψη αλλά να την επεξεργάζεστε πρώτα εσωτερικά.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να δυσκολεύεστε να συναναστραφείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Σας τη δίνει να ακούτε τις ίδιες ρηχές συζητήσεις ξανά και ξανά. Το μόνο που θέλετε, είναι να χαλαρώσετε μόνοι μπροστά στην τηλεόραση. Αποφύγετε καταστάσεις που γνωρίζετε ότι δεν θα απολαύσετε. Δεν έχει νόημα να βασανίζετε τον εαυτό σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά τον τελευταίο καιρό στην ερωτική σας ζωή. Η επικοινωνία έχει βελτιωθεί. Σήμερα θα βαρέσει ένα είδος συναγερμού. Μπορεί να έχετε παρασυρθεί από τα καλά που συμβαίνουν και να αμελήσατε να τακτοποιήσετε κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν ομαλά.

Διαβαστε στο Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο τις  προβλέψεις για το ζωδιο σας

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα