spot_img
6.6 C
London
ΑρχικήΤηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Γεννηματά για το Πολυτεχνείο

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Γεννηματά για το Πολυτεχνείο

Όπως ανακοίνωσε στην ψηφιακή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝ.ΑΛΛ  Παύλος Χριστίδης Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στην πρόεδρο του κινήματος Φώφη Γεννηματά για την αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή τον εορτασμό του πολυτεχνείου.

Από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά είπε στον πρωθυπουργό ότι δεν έπρεπε να έχει πολώσει το κλίμα και έκανε λόγο για λάθος το χειρισμούς που έγιναν από την πλευρά της κυβέρνησης . Ζήτησε, από τον κ. Μητσοτάκη, « να σταματήσει εδώ το ζήτημα για να μην έχουμε χειρότερα».

Από το Κίνημα Αλλαγής λένε ότι δεν πρόκειται να παίξουν με τη φωτιά και δεν θα μπουν σε αυτή τη διελκυστίνδα και ότι δεν συναινούν στην πόλωση.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χριστίδης η κα Γεννηματά επικοινώνησε και με τον Α. Τσίπρα όπου καταδίκασε την στάση της κυβέρνησης και του επανέλαβε τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής

Χθές η κα Γεννηματά επικοινώνησε με τον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπα όπου του επισήμανε ότι παίζει το παιχνίδι του κ. Μητσοτάκη ενώ δεν έχει μιλήσει με τον κ. Βαρουφάκη.

Το Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει ότι ο εορτασμός πρέπει να γίνει στο πλαίσιο της τήρησης των υγειονομικών κανόνων χωρίς πορεία αλλά σημειώνουν ότι ο κ. Μητσοτάκης συνειδητά προκάλεσε την όξυνση με την ακραία απαγόρευση και σημειώνουν πως με την στάση της η κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα