spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήJust The 2 Of Us: Ο μεγάλος νικητής του Σαββατόβραδου

Just The 2 Of Us: Ο μεγάλος νικητής του Σαββατόβραδου

Γράφει ο Γιώργος Κουτσουρλής

Για ένα ακόμα Σάββατο στα σόου ξεχώρισε το Just The 2 Of Us με τον Νίκο Κοκλώνη, επιστρέφοντας δυναμικά μετά από 2 εβδομάδες καραντίνας, κερδίζοντας το κοινό με θέαμα, εκπλήξεις και απολαυστικές ατάκες.

Το σόου έγινε νο1 trend στο ελληνικό twitter από το πρώτο πεντάλεπτο της μετάδοσής του, σημειώνοντας στο κλείσιμο της βραδιάς, στις 1:45 τα ξημερώματα, μέσο όρο τηλεθέασης 11,0% στο δυναμικό κοινό, περνώντας μπροστά από το Στην Υγειά μας στο ΣΚΑΙ (10,8%) και το Σπίτι Με το Mega (6%).

Το Just The 2 Of Us έφτασε σε τέταρτο το 14% στο δυναμικό κοινό και το 17,6% στο σύνολο, ενώ τα ποσοστά εκτοξεύτηκαν στην Αττική με μέσο όρο 15,2%, φτάνοντας σε τέταρτο το 22,4%, φέρνοντας το OPEN στην κορυφή της τηλεθέασης.

Η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει με κάθε τηλεοπτικό προϊόν,που αναλαμβάνει ο Νίκος Κοκλώνης, με την ισχυρή, όπως αποδεικνύεται ομάδα του, φέρνει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα στα νούμερα τηλεθέασης!!

Οι τηλεοπτικές εκπλήξεις του Νίκου Κοκλώνη συνεχίζονται και σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια, εκτός από το Open, στο οποίο την φετινή τηλεοπτική σεζόν, έχει χαρίσει δυναμικά projects!!

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα