spot_img
7.4 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 12/11 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 12/11 Πέμπτη

Ζώδια σήμερα 12/11 Κριός

Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφήστε τις ανησυχίες σας στην άκρη. Μην σκέφτεστε τις αρνητικές συνέπειες. Επικεντρωθείτε στη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της στιγμής.

Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ισχυρούς δεσμούς με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο. Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε άσχημα ή ανασφαλείς.

Ζώδια σήμερα 12/11 Ταύρος

Είστε θησαυρός. Έχετε την τάση να είστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι σε όσους το αναγνωρίζουν. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε. Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας και δείξτε τι έχετε. Η γοητευτική σας φύση σας λάμπει. Όποιος μοιραστεί την παρέα σας απόψε, θα είναι εξαιρετικά τυχερός.

Ζώδια Δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι σε μια δύσκολη κατάσταση, βαθιών συναισθημάτων και άτεγκτης στάσης με στενούς φίλους ή εραστές. Ίσως σας είναι δύσκολο να πείτε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε. Μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι δοκιμάζεστε και κρίνεστε από τους άλλους. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να μπαίνει εμπόδιο. Πείτε τι νιώθετε, χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι.

Ζώδια Καρκίνος

Το πνεύμα σας ακτινοβολεί. Μπορεί να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για περιπέτεια, τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας.  Ένας τομέας που σας δυσκολεύει, είναι τα ερωτικά σας. Αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε. Η υπομονή είναι το μυστικό.

Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε ότι κατανοείτε καλύτερα έναν στενό φίλο ή αγαπημένο/η. Οι ερωτικές καταστάσεις απομακρύνουν τις αναστολές σας. Συνειδητοποιείτε ότι όταν βγαίνετε από το καβούκι σας, η εξωστρέφεια και ο ενθουσιασμός σας μπορούν να γοητεύσουν όλο τον κόσμο. Αφήστε τα σοβαρά θέματα στην άκρη και αφιερώστε χρόνο για να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε.

Ζώδια Παρθένος

Τις περισσότερες φορές είναι καλό να έχετε ισχυρές απόψεις, αν θέλετε να είστε ανεξάρτητοι. Αλλά υπάρχουν και στιγμές που αυτή η στάση απομακρύνει τους ανθρώπους που ελπίζετε να πλησιάσετε. Ίσως ακολουθείτε μια ορθολογική προσέγγιση στα πράγματα, ενώ ο/η αγαπημένος/η σας ακολουθεί μια πιο συναισθηματική.

Ζώδια Ζυγός

Το πάθος και ο έρωτας είναι στην ημερήσια διάταξη. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός, το ειδύλλιο έχουν προτεραιότητα τώρα. Μην αφήνετε κανέναν να σας υπαγορεύσει τι να κάνετε. Ξέρετε τι θέλετε, για αυτό κάντε το με τον τρόπο σας. Αδράξτε τη μέρα.

Ζώδια σήμερα 12/11 Σκορπιός

Αισθάνεστε ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει στην ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να διασκεδάζετε. Το γέλιο και οι καλές στιγμές είναι απαραίτητα, αντί να βάλετε μαύρες πλερέζες για τον ρυθμό της ερωτικής σας ζωής. Γευτείτε την κάθε στιγμή. Μην βιάζεστε να πάτε παρακάτω.

Ζώδια Τοξότης

Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι ο έρωτας ευνοείται. Διαπιστώνετε ότι αυτός ο τομέας της ζωής σας πηγαίνει πολύ καλά. Πνίξτε με αγάπη τον/την σύντροφό σας. Χαϊδέψτε τον εγωισμό του/της. Ωστόσο, προσέξτε να μην τον/την κακομάθετε, σε σημείο να αγνοεί τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αισθάνεστε ότι η ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά σας εκτίθεται. Υπάρχει ένας καλός συνδυασμός ενεργειών στον χώρο εργασίας, που επιτρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εκφράστε πιο έντονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Ζώδια Υδροχόος

Βγείτε από το καβούκι σας και να είστε υπερήφανοι για την ευαίσθητη πλευρά σας. Ακόμη και αν αισθάνεστε ευάλωτοι στον έρωτα, δεν πρέπει να το κρύψετε. Αν νομίζετε ότι όλοι οι άλλοι έχουν τον έλεγχο σε αυτό τον τομέα, μην γελιέστε: Είναι εξίσου ανασφαλείς με εσάς!

Ζώδια Ιχθύες

Δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα στους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να πάρετε τον έλεγχο. Δυστυχώς, υπάρχει μια σημαντική πτυχή που δεν υπόκειται σε σχέδια και προγραμματισμό – και αφορά τον έρωτα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια άτεγκτη στάση, στην οποία θα δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα