spot_img
7.9 C
London
ΑρχικήΟ Μπόλονι «τελειώνει» κατ’ ιδίαν το «θέμα» με τον Μακέντα την Τρίτη

Ο Μπόλονι «τελειώνει» κατ’ ιδίαν το «θέμα» με τον Μακέντα την Τρίτη

Εκτός από τη (νέα) «σοκαριστική» εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, με γκολ στο 88ο λεπτό (από κεφαλιά-ψαράκι του Χριστοδουλόπουλου), που τον «βύθισε» ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, ο Παναθηναϊκός έχει να διαχειριστεί και το «θέμα» που προέκυψε, μετά την «αντίδραση» του Φεντερίκο Μακέντα τη στιγμή της αντικατάστασής του στο 61’ από τον Καμπετσή.

Με έντονη ενόχληση στο πρόσωπό του, ο Ιταλός κινήθηκε με πολύ αργές κινήσεις προς το σημείο της αλλαγής (ενώ ο Παναθηναϊκός βιαζόταν για να βρει γκολ), μουρμουρούσε για την απόφαση του προπονητικού τιμ, δεν έκανε καν κίνηση προς τον Μπόλονι για να του δώσει το χέρι και πριν βάλει τη φόρμα, εκσφενδόνισε με νεύρα ένα μπουκαλάκι νερό που του έφεραν οι φροντιστές. Σίγουρα μια… τραβηγμένη αντίδραση (που «χτύπησε» πολύ άσχημα) από τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος δείχνει να είναι μονίμως στην… τσίτα το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που θα έπρεπε πρώτος να δίνει το σωστό παράδειγμα προς όλους.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα στα αποδυτήρια, ούτε δείχνει να έχει διάθεση για να τιμωρήσει τον Μακέντα. Δεν υπάρχει εισήγηση προς τη διοίκηση για επιβολή προστίμου, ασχέτως εάν υπάρξει κάποια κίνηση από πλευράς διοίκησης για μία μικρή χρηματική ποινή, βάσει του εσωτερικού κανονισμού.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να «τελειώσει» άμεσα το θέμα και σκοπεύει να το κάνει μόνος του στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (οι «πράσινοι» έχουν διήμερο ρεπό). Ο Μπόλονι προτίθεται να μιλήσει με τον Ιταλό, όχι για να του «τρίξει» τα… δόντια -αντιλαμβανόμενος την πίεση που μπορεί να έχει, επειδή δεν του «βγαίνει» τίποτα στο παιχνίδι του- αλλά για να συζητήσουν τη συνολική απόδοσή του, που είναι πολύ κάτω από τη… βάση στα τελευταία παιχνίδια. Και πως θα μπορέσει να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του, προς όφελος όλης της ομάδας.

Ο 67χρονος τεχνικός έχει ζητήσει, επίσης, από τους ανθρώπους της ομάδας να βρεθεί ένας αντίπαλος για φιλικό αγώνα το προσεχές Σάββατο (14/11), πιθανότατα από τη Super League 2, προκειμένου να τσεκάρει σε… δράση και τους υπόλοιπους παίκτες που δεν χρησιμοποίησε σε αυτές τις πρώτες τρεις εβδομάδες του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα