spot_img
6 C
London
ΑρχικήΖώδια σήμερα 07/11 Σάββατο

Ζώδια σήμερα 07/11 Σάββατο

Ζώδια σήμερα 07/11 Κριός

Σήμερα αισθάνεστε περισσότερο συναισθηματικοί από όσο συνήθως. Μια φανταστική ενέργεια σας παίρνει τα μυαλά και σας πάει αλλού.

Απομακρυνθείτε, τουλάχιστον για λίγο, προκειμένου να αποκτήσετε καλύτερη οπτική για τα ζητήματα που αντιμετωπίζετε.

Ζώδια σήμερα 07/11 Ταύρος

Άνθρωποι και καταστάσεις στις οποίες βασιζόσασταν, ξαφνικά σας φέρνουν εμπόδια σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν νιώσετε το κάθισμα να τραβιέται από κάτω σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα επιπλέον σχέδιο, καθώς η πτώση μπορεί να είναι απότομη.

Ζώδια Δίδυμοι

Ο εγωισμός σας έχει πάρει μια ισχυρή ώθηση τον τελευταίο καιρό και μπορεί να αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μην εκπλαγείτε εάν το εγώ σας απειληθεί από κάποιον που θα εμφανιστεί από το πουθενά με επιθετική, άτεγκτη στάση… Κάποιον που δεν κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

Ζώδια Καρκίνος

Εάν γνωρίζατε όλα όσα συμβαίνουν έξω από τον κόσμο σας, θα τρομάζατε. Μην παίρνετε τα πράγματα τοις μετρητοίς σήμερα. Είναι σημαντικό να τα δείτε όπως είναι για τον εαυτό σας. Μην εμπιστεύεστε τα λόγια των άλλων για το τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Ζώδια Λέων

Δεν είναι καλή ιδέα να προσπαθείτε να βάλετε τους άλλους στο ίδιο καλούπι. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους. Χαλαρώστε και απλά αφήστε τους να ανθίσουν. Εάν έχετε μια προκαταρκτική αντίληψη για το πώς πρέπει να είναι, προετοιμάζεστε μόνο για αποτυχία και απογοήτευση.

Ζώδια Παρθένος

Εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε σε ένα εναλλακτικό ενημερωτικό δελτίο κάποιου είδους. Θα βρείτε μερικές καταπληκτικές πληροφορίες που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει απαραίτητα. Η γνώση είναι δύναμη. Ως επί το πλείστον, η κοινή γνώση είναι αρκετά περιορισμένη. Προσπαθήστε να αναζητήσετε νέα από μια ευρύτερη κοινότητα.

Ζώδια Ζυγός

Μην περιμένετε οι άλλοι να λάβουν υπόψη τα συναισθήματά σας σήμερα. Ενδιαφέρεστε περισσότερο εσείς για τα δικά τους, παρά το αντίστροφο. Αναζητήστε την ειρήνη και την αρμονία. Αυτό θα μπορούσε να είναι δύσκολο καθώς εμπλέκονται οι επιθυμίεςτων ανθρώπων γύρω σας. Πολλοί πιστεύουν ότι έχουν δίκιο και αρνούνται να δουν τα πράγματα με άλλο τρόπο.

Ζώδια Σκορπιός

Η επιθετική σας στάση είναι πιθανό να ξεκινήσει μια σύγκρουση, που δύσκολα θα μπορεί να επιλυθεί. Θα διαπιστώσετε ότι κανείς δεν είναι πρόθυμος να υποχωρήσει. Αυτό που μπορεί να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, είναι ότι οι άνθρωποι μπορεί να παρερμηνεύουν ορισμένα κομμάτια του παζλ. Προσπαθήστε να δείξετε περισσότερη κατανόηση.

Ζώδια Τοξότης

Θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε τους άλλους σήμερα. Θα ανακαλύψετε ότι είναι εξίσου πεισματάρηδες με εσάς. Προσπαθήστε να τους δώσετε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, διαφορετικά θα αντιμετωπίζετε διαρκώς αδιέξοδα. Μην το θεωρείτε αποτυχία, εάν διαπιστώσετε ότι πρέπει να κάνετε παραχωρήσεις για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν.

Ζώδια σήμερα 07/11 Αιγόκερως

Αισθάνεστε κάπως αγχωμένοι σήμερα. Το δύσκολο είναι ότι μια απειλή που νιώθετε, είναι πιθανώς αποτέλεσμα από κάτι που δεν είναι εντελώς πραγματικό. Κάποιος μπορεί να διασπείρει ψευδείς πληροφορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα της κατάστασης. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε.

Ζώδια Υδροχόος

Μην προσπαθήσετε να λύσετε όλα τα μπερδεμένα ζητήματα της μέρας. Θα σας πιάσει πονοκέφαλος. Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να διαχειριστείτε μόνοι σας, αλλά δείξτε αυτοσυγκράτηση. Είναι από αυτές τις καταστάσεις που ενώ αρχίζετε να ξεμπερδεύετε έναν κόμπο, διαπιστώνετε ότι δημιουργείται ένας άλλος. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα έχετε στο το μυαλό σας μερικά μεγάλα σχέδια, για τα οποία έχετε εργαστεί σκληρά τον τελευταίο καιρό. Το πρόβλημα είναι ότι θα προκύψει μια σύγκρουση με κάποιον με μεγάλο εγώ, που ξαφνικά θέλει κομμάτι της πίτας. Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας καταβάλλει και να σας αποσπάσει από τον στόχο σας.

spot_img

latest articles

explore more

Ελλάδα Τώρα