Λάκης Λαζόπουλος: Ο άγνωστος σκύλος και η ταξιδιώτισσα που δεν σταματούσε να τρώει!

0
1

Ξεκαρδιστικές ιστορίες από την περίοδο του lockdown αλλά και μετά το πέρας αυτής μοιράστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος με την Αθηνά Μαξίμου και τον Αιμίλιο Χειλάκη, στο πλαίσιο της φιλοξενίας τους στην εκπομπή “Art Week” με οικοδέσποινα τη Λένα Αρώνη.

“Υπάρχει μια ποικιλία πόνων στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή. Προσπαθώ να αναπαράγω στο μυαλό μου αστείες σκηνές σαν σωτηρία. Την πρώτη περίοδο της καραντίνας βγήκα με τον σκύλο μου βόλτα κι είμαι σε ένα πάρκο και συναντιέμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος προφανώς έψαχνε αφορμή να βγει έξω. Είχε πάρει έναν σκύλο που δεν ήξερε πως τον λένε. Ήταν καμια 200αριά κιλά και πάλευε ιδρωμένος. Του έφυγε το σκυλί κι άρχισε να λέει διάφορα ονόματα. Τα 15 ονόματα που είπε μου έκαναν πάρα πολύ αστείο.

Την δεύτερη περίοδο τώρα που γυρνούσα από την Πάρο με το καράβι, ήταν μια κυρία που έτρωγε συνέχεια και περνώντας από εκεί μου είπε μην νομίζετε ότι πεινάω αλλά τρώω συνέχεια για να βγάλω την μάσκα. Μια φίλη μου έτρωγε από την Πάτμο δυο ώρες κι έφτασε 2,5 κιλά παραπάνω. Έχω αυτές τις σκηνές πάντα φυλαγμένες στην άκρη του μυαλού μου γιατί σε πιάνει μια νευρασθένεια. Δεν υπάρχει ένας λοιμωξιολόγος, υπάρχουν 5-6 που μιλάνε και δεν υπάρχει κοινή γραμμή. Τα παιδιά λένε εντάξει να μην πάω στα κλαμπ για να προστατεύσω τους μεγαλύτερους αλλά αυτοί πάνε στην εκκλησία χωρίς μάσκα”, αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα είπε