spot_img
11.2 C
London
ΑρχικήΡοδόπολη Σιντικής: Αναστάτωση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Πειραιώς

Ροδόπολη Σιντικής: Αναστάτωση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Πειραιώς

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Κερκίνης και της ευρύτερης περιοχής από την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς να κλείσει το υποκατάστημά της στη Ροδόπολη.

Για την αναγκαιότητα κοινής δυναμικής κινητοποίησης φορέων και κατοίκων με στόχο να παραμείνει σε λειτουργία το υποκατάστημα έκανε λόγο μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών η επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Νέοι Ορίζοντες», Όλγα Φυταγκουρίδου, καλώντας τη δημοτική αρχή Σιντικής να αναλάβει πρωτοβουλία για να παραμείνει σε λειτουργία το υποκατάστημα. 

«Η παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος θα προκαλέσει πολύ μεγάλο και άκρως σοβαρό πρόβλημα σε όλους τους συναλλασσόμενους, επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους, μισθωτούς και θα δημιουργήσει ανυπέρβλητα εμπόδια στις οικονομικές τους συναλλαγές που πλέον για να πραγματοποιηθούν θα χρειάζονται μετακινήσεις χιλιομέτρων με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε κόστος και απώλεια ωρών εργασίας. Για αυτό και πρέπει, πάραυτα, να αντιδράσουμε: τοπική αυτοδιοίκηση και πολίτες, από κοινού, να αναδείξουμε το πρόβλημα, να καυτηριάσουμε τέτοιου είδους πρακτικές, να απαιτήσουμε την αλλαγή της απόφασης», δήλωσε -μεταξύ άλλων- η κ. Φυταγκουρίδου.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα