spot_img
9.3 C
London
ΑρχικήΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Τι προβλέπουν τ’ άστρα για τον Νοέμβριο 2020

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: Τι προβλέπουν τ’ άστρα για τον Νοέμβριο 2020

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 20/4)

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να δραστηριοποιηθείς και πάλι σε ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Ο Άρης στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 15/11 και σε διευκολύνει να εκδηλώσεις επιθυμίες και πλάνα. Την ίδια μέρα η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία βαθύτερα συναισθήματα και φόβους. Η ωριμότητα και η λογική κυριαρχούν και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην σταθεροποίηση σημαντικών σχέσεων. Στις 30/11 η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στρέφει όλο σου το ενδιαφέρον σε υποθέσεις που απασχολούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν αποκλείεται να κλείσεις ένα κύκλο ζητημάτων εκφράζοντας σκέψεις και ανησυχίες που έχεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή ένταση και σπασμωδικές κινήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σημαντικών σχέσεων και εσένα.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα απολαμβάνεις κάθε στιγμή συντροφικότητας που μπορεί να σου χαρίσει το ταίρι σου. Έχεις την ανάγκη να κρατήσεις ισορροπία και αρμονία στην προσωπική σου ζωή καθώς αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες σε άλλα ζητήματα. Προσωπική από τις 21/11 και μετά καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και ενισχύει την ανάγκη σου να ελέγξεις και να κατευθύνει στο πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η γεγονός είναι ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσει σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς το επικοινωνιακό χάρισμα αυτής της περιόδου σε φέρνει πιο κοντά σε νέα πρόσωπα που θέλουν να σε κατακτήσουν. Προσοχή σε προσωπικές ανασφάλειες και φόβους που δεν θα σου επιτρέψουν να αφεθείς σε κάτι καινούργιο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος Δία και Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12/11 μπορεί να λειτουργήσει αναγεννησιακά στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες που θα οδηγήσουν σε σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σου. Αξιοποίησε τις όποιες δυνατότητες σου δίνονται χωρίς να επικεντρωθείς εμμονικά σε παράλληλες εξουσίες που μπορεί να έχεις. Στις 10/11 ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχόλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 ανοίγεις τα φτερά σου σε επαγγελματικό και επιχειρηματικό επίπεδο καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να προχωρήσεις με θετικό πρόσημο σε ότι έχεις βάλει στόχο να πετύχεις. Την ίδια μέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και σε βοηθά να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες όπου χρειάζεται, απελευθερώνοντας το άγχος και την ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4 – 20/5)

Ο Νοέμβριος μπορεί να δώσει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς επικεντρώνεσαι στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 μπορεί να αποτελέσει σημαντική αφετηρία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο που καλείσαι να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 04/11 και διευκολύνει την καθημερινότητα και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στη δουλειά σου. Από τις 10.11 και μετά περνάει στον Σκορπιό και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Κομβικό κομμάτι για την προσωπική σου εξέλιξη αποτελεί η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12/11 που σου δίνει το έναυσμα για σημαντικές πνευματικές και φιλοσοφικές αλλαγές. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου καθώς νιώθεις έτοιμος να ακολουθήσεις κάτι καινούργιο που θα σε αναγεννήσει.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην εγκλωβίζεσαι σε μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να ενοχλούν στη σχέση. Σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να ξεπεράσετε μαζί τις όποιες καταστάσεις. Από τις 21/11 η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 15/11 μπορεί να αποτελέσει για εσένα ένα σημαντικό εφαλτήριο σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μελλοντική σου πορεία και στον τρόπο που σκέφτεσαι την ζωή σου από δω και στο εξής.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν μέσα στο Νοέμβριο σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή καθώς με τον Ήλιο στο Σκορπιό προσπαθείς να καταλάβεις ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις για εσένα. Η Νέα Σελήνη τον Σκορπιό στις 15/11 μπορεί να φέρει νέες προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα και για την καριέρα σου. Την ίδια μέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό κάτι που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα πιθανό παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό χώρο. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 μπορεί να αποτελέσει ένα σημείο καμπής στα οικονομικά σου καθώς ξαφνικές ανατροπές σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες δεν αποκλείεται να φέρουν στην επιφάνεια ανασφάλειες που πρέπει να ξεπεράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο Νοέμβριος και ιδιαίτερα στο 3ο δεκαήμερο σε καλεί να επικεντρωθείς σε σχέσεις και συνεργασίες. Τόσο με το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη στις 21/11 όσο και με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 30/11 μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής για εσένα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/10 στον Ζυγό και σε βοηθά να λύσεις ζητήματα που μπορεί να είχαν προβληματίσει την προσωπική σου ζωή το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Από τις 10/11 περνάει στον Σκορπιό και ασχολείσαι με ζητήματα της καθημερινότητας που χρειάζονται άμεσες και έξυπνες λύσεις.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές έντονου πάθους και αισθησιασμού με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Μην εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό που μπορεί να τραυματίσει την σχέση σου. Άφησε τον εαυτό σου να χαρεί κάθε λεπτό και να το απολαύσει με όλες τις αισθήσεις του. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις στο τέλος του μήνα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η θέλεις να φλερτάρεις, να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου και το καταφέρνεις. Η Αφροδίτη για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα βρίσκεται στο πλευρό σου και σε πριμοδοτεί ιδιαίτερα. Θα γοητεύσεις και είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίσεις τα βλέμματα. Νέα πρόσωπα έρχονται στο πλευρό σου που θα διεκδικήσουν να βρίσκονται δίπλα σου καθώς εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητα και τη λάμψη σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη στο τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να προμηνύει μία σημαντική σχέση στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρχουν στο εργασιακό περιβάλλον ιδανικά για εσένα. Παράλληλα η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12/11 σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και να κλείσεις υπόθεσης ή συμβόλαια που πραγματικά μπορούν να σου δώσουν σημαντικά κέρδη. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 30/11 μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικά βήματα σε επίπεδο συνεργασιών. Η πρακτική σκέψη και η διαίσθηση θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις οποίες αποφάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές εκρήξεις που θα έχουν σημαντικό κόστος αν δεν προσπαθήσεις να τις περιορίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που θα μπορέσεις να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και υποθέσεις που έχεις καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 15/11 στον Κριό και αφήνεις πίσω τα εμπόδια. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στην προσωπική σου ζωή και σε ζητήματα δημιουργικότητας και παιδιών που σε απασχολούν έντονα. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να προχωρήσεις δυναμικά σε μία νέα περίοδο της ζωής σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα καθώς στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη και αυξάνει τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες στην. Καθημερινότητα. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 30/11 στον άξονα Τοξότη – Διδύμων δεν αποκλείεται να κλείσει υποθέσεις και κεφάλαια στο εργασιακό περιβάλλον που θα σε αναστατώσουν.

Αισθηματικά

Η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12.11 σηματοδοτεί για την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου μία καθοριστική αλλαγή καθώς δεν αφήνει περιθώρια για να προχωρήσεις με το ταίρι σου όπως παλιότερα. Θα πρέπει να πετάξεις και να ξεφορτωθείς συμπεριφορές πού πλήγωναν τη σχέση σου και δημιουργούσαν εντάσεις. Αυτό θα λειτουργήσει αναγεννησιακά. Στις 21/11 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και η γενναιοδωρία κυριαρχεί αυξάνοντας την ανάγκη για απολαυστικές στιγμές με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να μεταμορφωθείς σε ότι αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη σχέση σου. Καλείσαι να κάνεις ριζικές αλλαγές καθώς αυτές θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε πιθανή νέα γνωριμία. Από τις 21/11 και μετά μαγνητίζεις τους πάντες και εντυπωσιάζεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι και εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12/11 λειτουργεί αναγεννησιακά για τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα έχουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/11 στον Ζυγό και διευκολύνει συμφωνίες σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 15/11 στον Κριό σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις με μεγαλύτερη ευκολία σε επαγγελματικά σχέδια που έχεις. Προσοχή στις εντάσεις με πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην καριέρα σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 δεν επιτρέπει λάθη καθώς σπασμωδικές κινήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο που θα σε αναστατώσουν και θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 23/8)

Ο Νοέμβριος προβλέπεται να επικεντρώσει την προσοχή σου σε ζητήματα οικογενειακής φύσεως που έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν έντονα. Αρχικά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/10 και σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις με κοντινά σου πρόσωπα που πιθανά σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τόσο ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 10/11 όσο και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σε καλούν να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στο οικογενειακό πεδίο και να εκφράσεις όλα αυτά που νιώθεις και κρατάς μέσα σου εδώ και καιρό. Στις 15/11 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό και δραστηριοποίηση σε κυρίως σε θέματα εκπαίδευσης και πραγματικά ζητήματα που σου κεντρίζουν την προσοχή.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στο Ζυγό για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δημιουργεί την ανάγκη να παίξεις και να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου. Η ανάλαφρη ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή σε βοηθά να εκφράσεις όλες τις σκέψεις και τις ανησυχίες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Από τις 21/11 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ομορφύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η έντονα επικοινωνιακές στιγμές θα περάσει στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα όπου θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να μην μείνεις επιφανειακά μόνο σε πρόσκαιρα συναισθήματα που μπορεί να σου προκαλούν. Στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα οι νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον και να σου δώσουν την αίσθηση του γνώριμου. Η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα κυριαρχεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό από τις 4/11 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε πιθανές εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που είχαν κολλήσει το προηγούμενο διάστημα. Σημαντικό σημείο στην εργασιακή σου καθημερινότητα θα είναι η σύνοδος του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12/11 που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μεταμορφωτικές αλλαγές στο περιβάλλον της δουλειάς, αλλά και σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Με τον ήλιο να περνάει στον Τοξότη στις 21/11 έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό καθώς πιθανό είναι οι προτάσεις τους να είναι ιδιαίτερα πιθανές. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει σημαντικές εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που θα σε απογειώσουν επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8 – 22/9)

Ο Νοέμβριος στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στο κοντινό περιβάλλον και σε ζητήματα εμπορίου, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που σε κεντρίζουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια και συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν. Στις 10/11 περνάει στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σου σε επικοινωνιακά ζητήματα και επαγγελματικές υποθέσεις σε σχέση με το εμπόριο. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σε βοηθά να δρομολογήσεις ανάλογες συμφωνίες, παράλληλα δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή στο τέλος του μήνα καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 σε επηρεάζει άμεσα κυρίως σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο καθώς κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για εσένα.

Αισθηματικά

Θέλεις να απολαύσεις στιγμές πάθος και αισθησιασμού με το ταίρι σου και δημιουργείς τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις κατά τη διάρκεια του μήνα ώστε να το πετύχεις. Προσοχή καθώς η απολυτότητα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο αφού με την Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 21/11 απαιτείς το καλύτερο για εσένα χωρίς συμβιβασμούς. Από τις 21/11 και μετά η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να εκφραστείς και να περάσεις χαλαρές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου όμως είναι απαραίτητο να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς πολλοί μπορεί να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αλλά να ενοχληθούν με την ακαμψία που εκδηλώνεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν με την σύνοδο του Δία και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12/11 σε οικονομικό επίπεδο και σε ότι αφορά επιχειρηματικά σχέδια που έχεις. Χρειάζεται να πραγματοποιήσεις καταλυτικές αλλαγές που πραγματικά θα σε βοηθήσουν να αναγεννηθείς σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Με τον ήλιο να περνάει στον Τοξότη στις 21/11 στρέφεσαι σε οικογενειακές υποθέσεις που κύριο σε απασχολούν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται στην επιφάνεια και πρέπει να τακτοποιήσεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην οριστικοποίηση συνεργασιών που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου μέχρι τώρα. Προσοχή στην ένταση για να αποφύγεις τις ρίξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 22/10)

Ο Νοέμβριος θα επικεντρώσει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που κυρίως σε απασχολούν αυτό το χρονικό διάστημα. Αρχικά ο Ερμής στο ζώδιό σου επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4/11 και σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία σκέψεις και απόψεις. Προσοχή σε παρορμητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Από τις 10/11 ο Ερμής στον Σκορπιό σε βάζει σε συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα. Ενισχύεται το ενδιαφέρον σου στο οικονομικό πεδίο με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Καθοριστικής σημασίας θα είναι η συνοδός Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12/11 κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς φαίνεται να πετάς από πάνω σου νοοτροπίες και νόρμες πόσο εμφύσησε η οικογένεια και σε περιόρισαν στην πορεία της ζωής σου.

Αισθηματικά

Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 και σε βοηθά να εκφράσεις επιθυμίες στο ταίρι σου. Φρόντισε να βρεις ηρεμία καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι ο άνθρωπος σου εκνευρίζεται και αντιδρά απότομα. Αξιοποίησε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 21 11 που σου δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσεις με αμεσότητα συναισθήματα, σκέψεις και ανάγκες. Σημαντική προϋπόθεση είναι να μην γίνεις άκρως υποκειμενικός και τελικά η στάση σου να είναι αυτή που θα προκαλέσει τις εντάσεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η γεγονός είναι ότι μπορείς να κεντρίσεις το ενδιαφέρον σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό θα βοηθήσει να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα που θέλουν να έρθουν στη ζωή σου. Σημαντικό είναι να διαχειριστείς την ένταση που πιθανά εκφράζουν και να δείξεις διάθεση κατανόησης σε αυτά που θέλουν από σένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες θα κυριαρχήσουν αυτό το μήνα καθώς επιδιώκεις να τακτοποιήσεις ότι μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια και φόβο. Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 15/11 σε βοηθά να μπει σε μία νέα οικονομική πορεία όπου οι προτεραιότητες διαφοροποιούνται και οι ευκαιρίες είναι περισσότερες. Η επιστροφή του Άρη στον Κριό σε ορθή πορεία την ίδια μέρα διευκολύνει περισσότερο τις κινήσεις σου σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Προσοχή σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές που υπέβοσκαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα εκδηλώνονται με ευκολία. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που πραγματοποιείται στις 30/11 δεν αποκλείεται να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο ή ευκαιρίες με πρόσωπα από το εξωτερικό που σε βοηθούν να δρομολογήσεις ένα νέο μονοπάτι στην επαγγελματική σου πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11)

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που πρωταγωνιστείς καθώς τόσο με τον Ερμή στο ζώδιό σου από τις 10/11 όσο και με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου στις 15.11 έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σχέδια και προγραμματισμένες κινήσεις που πιθανά είχαν καθυστερήσει λόγω εμποδίων το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επιστροφή του Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και σε βαραίνουν ψυχολογικά. Καθοριστικής σημασίας θα είναι για τις κοντινές σχέσεις η συνοδός Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12/11 καθώς σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις ριζικά καταστάσεις που είχαν βαλτώσει με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου όπου ο ρομαντισμός και η αίσθηση του ονειρικού κυριαρχούν. Από τις 21.11 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και καλά θα κάνεις να εκδηλώσεις αυτά που σκέφτεσαι στο ταίρι σου, μακριά όμως από εγωισμούς και παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να το πληγώσουν.. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς επιστρέφουν και διεκδικούν και πάλι να βρεθούν στη ζωή σου. Από τις 21/11 και μετά σου δίνεται η ευκαιρία να δεις δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας τα βλέμματα. Να θυμάσαι ότι η εριστική συμπεριφορά και η ανάγκη να καλύψεις απόλυτα τον εαυτό σου θα δημιουργήσουν προβλήματα σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 15/11 σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται ότι έχεις την ωριμότητα και το ένστικτό να πραγματοποιήσεις την σωστή επιλογή σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς. Την ίδια μέρα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό και σε βοηθά να δρομολογήσεις με αργούς ρυθμούς ζητήματα εργασιακής φύσεως που είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και δημιουργούσαν ένταση. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα. Δεν χρειάζεται να βιαστείς σε επιλογές και να πάρεις αποφάσεις που θα είναι απερίσκεπτες. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα έχουν κόστος για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12)

Ο Νοέμβριος είναι μήνας απολογισμού για εσένα καθώς σε βοηθά να αναλογιστείς ζητήματα που προέκυψαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και σε βοηθά να λήξεις οριστικά παρεξηγήσεις και παρερμηνείες με φιλικά πρόσωπα. Από τις 10/11 περνάει στον Σκορπιό και ενισχύει την εσωστρέφεια και την μελαγχολία. Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σε βοηθά να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούσαν και επηρέασαν την ψυχολογία σου σε σημαντικό βαθμό. Υποθέσεις κλείνουν οριστικά και απελευθερώνεσαι από βαρίδια του παρελθόντος. Στις 21/11 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και αφήνεις πίσω τη μοναχικότητα διεκδικώντας να είσαι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί. Ο μήνας κλείνει με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους δίδυμους στις 30/11 που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε οριστικό κλείσιμο κύκλων σε επίπεδο συνεργασιών και σχέσεων.

Αισθηματικά

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να κινηθείς από κοινού με το ταίρι σου σε σχέδια και ενδιαφέροντα που απολαμβάνετε μαζί. Βοηθητικά θα λειτουργήσει και η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15.11 που θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις άμεσα τις επιθυμίες σου. Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους διδύμους στο τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή λόγω της πρωτότυπης αντίληψης με την οποία αντιμετωπίζουν τη ζωή, η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους δίδυμους στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία κομβική νέα γνωριμία που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κομβικό ρόλο σε οικονομικό επίπεδο θα παίξει η συνοδός Δία – Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12/11 καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις καθοριστικές ανάσες στον προϋπολογισμό σου. Παράλληλα είναι πιθανό να αναθεωρήσεις τον τρόπο διαχείρισης και να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις επί της ουσίας πως πρέπει να κινηθείς οικονομικά από δω και στο εξής. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους δίδυμους δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών. Παράλληλα νέα πρόσωπα μπορεί να προτείνουν σημαντικά πράγματα που θα σου κεντρώσουν την προσοχή. Απαραίτητο είναι βέβαια να αποφύγεις τις όποιες εντάσεις αφού αυτό θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς όσο καλύτερα γίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ο Νοέμβριος θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για εσένα σαν προσωπικότητα αλλά και σε ότι αφορά τους στόχους σου. Η συνοδός Δία – Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 12/11 αφήνει περιθώρια για να παραμείνεις στα προηγούμενα δεδομένα καθώς απαιτεί από σένα αλλαγές και κυρίως να αποβάλλεις παλιότερες συμπεριφορές που είχαν κόστος. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Στις 10/11 περνάει στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά σχέδια και όνειρα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι βοηθητική καθώς τόσο η βούληση που δείχνεις όσο και η έντονη διαίσθηση σου σε καθοδηγούν στο καλύτερο δυνατό μονοπάτι για εσένα ώστε να επιτυχείς τους στόχους σου.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην αφιερώνεις μόνο χρόνο σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και αμελείς το ταίρι σου. Είναι σημαντικό να δώσεις στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για εσένα καθώς αυτός θα είναι το λιμάνι σε δύσκολες στιγμές. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 21/11 και μετά σε βοηθά να κινηθείς από κοινού μαζί του σε κοινές φιλοδοξίες που σας ενδιαφέρουν. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η γεγονός είναι ότι οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν είναι εύκολο να σου επιτρέψουν να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Μέσα από τον επαγγελματικό χώρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να κεντρίσουν την προσοχή σου και να βρουν την θέση τους στη ζωή σου. Από τις 21/11 και μετά μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα σε εξιτάρουν λόγω της πρωτότυπης και πρωτοποριακής στάση τους σε όλα τα επίπεδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας με μεγαλύτερη ευκολία. Παράλληλα είναι απαραίτητο να αφήσεις στην άκρη τις οποίες κόντρες στην επαγγελματική σου ζωή καθώς οι εξελίξεις δεν θα είναι ευνοϊκές για εσένα. Με την σύνοδο Δία – Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές επαγγελματικές κατακτήσεις αρκεί να απαλλαγείς από συμπεριφορές και προκαταλήψεις που εμπόδιζαν την προσωπική σου εξέλιξη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 φέρνει στην επιφάνεια πιθανά παρασκηνιακές διεργασίες στο χώρο της δουλειάς που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Προσοχή σε ένταση που υποβόσκει και δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις. Οφείλεις να είσαι εγκρατής για να μην έρθεις σε σκληρή κόντρα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στον εργασιακό χώρο καθημερινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 19/2)

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα σε απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά ζητήματα καθώς τόσο ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 10.11 όσο και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σηματοδοτούν σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο της καριέρας. Πρότερα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους για να διανύσεις. Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό στις 15/11 δίνοντάς σου την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις με αργά βήματα σε στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν. Στο τέλος του μήνα η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή, καθώς κλείνει ένα καθοριστικό κεφάλαιο. Η προσωπική σου η διαχείριση θα δείξει το μονοπάτι καθώς η ένταση θα είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις μελλοντικά σχέδια και απόψεις που μπορεί να ενθουσιάσουν το σύντροφό σου. Προσοχή δείξε προς το τέλος του μήνα καθώς γεγονός είναι ότι η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων μπορεί να οδηγήσει σε ένα οριστικό κλείσιμο κύκλου καθώς χωρίς να το αντιληφθείς μπορεί να αντιδράσεις σπασμωδικά και να χάσεις το μέτρο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι σε επαφή και ενθουσιάζονται. Παράλληλα το κέφι σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επαφές σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να γεμίζεις χαρά και αισιοδοξία τα πρόσωπα που θέλουν να βρεθούν στη ζωή σου. Καθοριστικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν στο τέλος του μήνα που θα σηματοδοτήσουν την οριστικοποίηση μιας περιόδου που σε ταλαιπώρησε συναισθηματικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έντονη είναι η επαγγελματική σου ζωή καθώς οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες. Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τα σχέδια σου και να εντυπωσιάσεις με την υπευθυνότητα και την μεθοδικότητα σου. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 σου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθείς στο επαγγελματικό περιβάλλον που κινείσαι ήδη ή να υπάρξουν σημαντικές νέες προτάσεις πού θα σε ενθουσιάσουν. Από τις 21/11 και μετά η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Φρόντισε να μην εγκλωβίζεσαι αποκλειστικά και μόνο στην ανάγκη για προβολή καθώς πιθανό είναι να χάσεις την ουσία και να εκτεθείς.

ΙΧΘΥΣ (20/2 – 20/3)

Ο Νοέμβριος επικεντρώνει όλη σου την προσοχή σε ζητήματα πνευματικά και φιλοσοφικών αναζητήσεων που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Αρχικά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Ζυγό στις 4/11 και σου δίνει την ευκαιρία να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα χωρίς εμπόδια και παρερμηνείες. Ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 10/11 και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικές συμφωνίες με πρόσωπα από το εξωτερικό ή στο πεδίο της διαφήμισης, της επικοινωνίας και πιθανόν νομικών θεμάτων. Στις 15.11 παράλληλα ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό και σε βοηθά να δράσεις σε ότι αφορά οικονομικές εκκρεμότητες ή σχέδια που έχεις. Προσοχή στο τέλος του μήνα καθώς η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων αναστατώνει την οικογενειακή και την επαγγελματική σου ζωή, η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου δημιουργεί ανασφάλειες και αυτές εκδηλώνονται άμεσα στο ταίρι σου. Προσοχή καθώς πιθανές χοντρές που μπορεί να υπάρξουν θα επηρεάσουν δυσάρεστα τη σχέση, είναι σημαντικό να αποφύγεις τον φόβο και την ανάγκη να ελέγξεις το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Από τις 21/11 η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό και σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω ότι σε ανησυχεί βλέποντας την πορεία της σχέση σου με αισιοδοξία. Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η σημαντικές παρουσίες μπορεί να δονήσουν για τα καλά την προσωπική σου ζωή καθώς σου δημιουργούν έντονο καρδιοχτύπι. Είναι όμως απαραίτητο να αφήσεις απωθημένα και ενοχές από προηγούμενες καταστάσεις στην άκρη για να μπορέσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε μία νέα προσπάθεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής στον Ζυγό σε ορθή πορεία από τις 4/11 σε βοηθά να επικεντρωθείς με μεγαλύτερη ευκολία σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Δεν υπάρχουν πια εμπόδια και καθυστερήσεις σε συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις για αυτό αξιοποίησε τις οποίες ευκαιρίες σου δοθούν. Στις 15/11 ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό και σε διευκολύνει σε οικονομικούς χειρισμούς και σχέδια που μπορεί να έχεις. Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούσαν ανασφάλεια, προσοχή μόνο καθώς μπορεί να είσαι ιδιαίτερα αδιάλλακτος σε αυτά που θέλεις να πετύχεις δημιουργώντας προβλήματα με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 30/11 επηρεάζει σημαντικά την επαγγελματική σου ζωή καθώς κλείνει ένας καθοριστικός κύκλος. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικές οι εξελίξεις για εσένα αν καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα σε επηρεάσουν.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα