Ελλάδα Τώρα

Ιατρείο Πόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

Το Ιατρείο Πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής θα συμμετέχει ξανά στην Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2020, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Η Ημέρα Ι.Π.&Π.Φ. διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από την Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α). Η γιορτή έχει πλέον καθιερωθεί και αποδίδει καρπούς. Την αγκαλιάζει η ελληνική κοινωνία επειδή είναι σημαντική κι επειδή η ενίσχυση της λειτουργίας των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας είναι ανάγκη και δικαίωμα όλων.

Στην Κομοτηνή το Ιατρείο Πόνου στελεχώνεται από τους ειδικούς αναισθησιολόγους – αλγολόγους Μπουλέντ Κιαμήλογλου και Φανή Αραμπατζίδου. Το Ιατρείο θα είναι ανοιχτό σε διευρυμένο ωράριο 10:00 με 18:00 την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, όπως και όλα τα Ι.Π&Π.Φ. της Ελλάδας.

«Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2531 351 129, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στο anaesthesia@komotini-hospital.gr.», δηλώνουν οι υπεύθυνοι και σημειώνουν: «Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση απλής μάσκας στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι υποχρεωτική για όλους. Λόγω της πανδημίας COVID-19 και για την αποφυγή συνωστισμού στο Ιατρείο Πόνου μας, είναι δυνατόν να σας παρασχεθεί και συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου.»

Exit mobile version