spot_img
4.7 C
London
ΑρχικήΙατρείο Πόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ιατρείο Πόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

Το Ιατρείο Πόνου του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής θα συμμετέχει ξανά στην Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2020, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Η Ημέρα Ι.Π.&Π.Φ. διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από την Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α). Η γιορτή έχει πλέον καθιερωθεί και αποδίδει καρπούς. Την αγκαλιάζει η ελληνική κοινωνία επειδή είναι σημαντική κι επειδή η ενίσχυση της λειτουργίας των Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας είναι ανάγκη και δικαίωμα όλων.

Στην Κομοτηνή το Ιατρείο Πόνου στελεχώνεται από τους ειδικούς αναισθησιολόγους – αλγολόγους Μπουλέντ Κιαμήλογλου και Φανή Αραμπατζίδου. Το Ιατρείο θα είναι ανοιχτό σε διευρυμένο ωράριο 10:00 με 18:00 την Τρίτη 10 Νοεμβρίου, όπως και όλα τα Ι.Π&Π.Φ. της Ελλάδας.

«Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2531 351 129, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στο anaesthesia@komotini-hospital.gr.», δηλώνουν οι υπεύθυνοι και σημειώνουν: «Σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση απλής μάσκας στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής είναι υποχρεωτική για όλους. Λόγω της πανδημίας COVID-19 και για την αποφυγή συνωστισμού στο Ιατρείο Πόνου μας, είναι δυνατόν να σας παρασχεθεί και συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου.»

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα