Η Σ. Μπούρα μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής: Με την αγάπη όλα ξεπερνιούνται

0
2

Με πολύ «Κέφι» λέγοντας «Δόξα το Θεό» και κρατώντας στα χείλη το «Πόσο μου λείπεις» διάβασε σωστά τα «Σημάδια» των καιρών η Σοφία Μπούρα και ετοιμάζει τον πρώτο της δίσκο. Σε συνεργασία, όπως είπε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» με την Spider Music, εργάζεται πυρετωδώς κάνοντας αυτό που αγαπά, γράφει στίχους – συνθέτει και τραγουδά.

Μια δυναμική νέα καλλιτέχνης με γεμάτες «αποσκευές» από τον μοναδικής ομορφιάς κι αλληλεγγύης τόπο της, την Λέσβο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. «Μετακόμισα στην Αθήνα γιατί οι ευκαιρίες είναι πιο πολλές και οι συνεργασίες πιο εύκολες. Νιώθω ευτυχισμένη που συνεργάζομαι τώρα με την Ευανθία Μάγνη.» δήλωσε μην κρύβοντας όμως ότι, εκτός από τα μουσικά της όργανα είχε και έχει όλους τους ήχους του νησιού μέσα της. Αγαπά την Παραδοσιακή μουσική και τα Νησιώτικα, όμως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο Λαϊκό Τραγούδι, ένας τέτοιος συνδυασμός θα είναι και η πρώτη της δουλειά. «Ζούμε σε μια εποχή που της λείπουν τα χαμόγελα» είπε και πρόσθεσε «μπορούμε να χαρούμε με απλά πράγματα. Εγώ ζω με απλά πράγματα.» όπως τόνισε η αγάπη είναι αυτή που μας βοηθάει να προχωρήσουμε.

Έτσι πορεύεται κι εκείνη, με αγάπη γι’ αυτό που κάνει, με συναίσθημα και με αισιοδοξία. Μια ταλαντούχα στιχουργός, μουσικοσυνθέτης και τραγουδίστρια, που όταν έχει χρόνο ασχολείται με την κεραμική και τον σχεδιασμό και την δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων.

Έτσι, στην εποχή της Πανδημίας του νέου κορονοϊου κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο της EP με τον τίτλο «Σημάδια» που περιέχει 4 τραγούδια, το ομώνυμο «Σημάδια», «Δόξα το Θεό» , «Κέφι» και «Πόσο μου λείπεις». Και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στούντιο και ολοκληρώνει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο. «Με την αγάπη όλα ξεπερνιούνται» δηλώνει επιλέγοντας στην εποχή του κορονοϊου να αγαπά, να δημιουργεί και να μοιράζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here