spot_img
4.7 C
London
ΑρχικήGNTM 3: Αποχώρηση με κλάματα της Ειρήνης Μητράκου (video -pics)

GNTM 3: Αποχώρηση με κλάματα της Ειρήνης Μητράκου (video -pics)

Αφού πρώτα χαλάρωσαν με ένα φωτογραφικό παιχνίδι μόδας με τίτλο Sooo 2020, οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 ετοιμάστηκαν για άλλη μία δοκιμασία αποχώρησης.

Αρχικά, στο παιχνίδι μόδας φωτογραφήθηκαν σε τριάδες διασκεδάζοντας αρκετά την διαδικασία, όμως μετά επέστρεψαν στα δύσκολα.

Στη δοκιμασία αποχώρησης κλήθηκαν να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά και φαντασία στις πόζες τους, καθώς έπρεπε να ανέβουν στον πύργο του shock tower του Αllou Fun Park και αμέσως μετά την πτώση, να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου, Γιώργου Μαλεκάκη.

Η διαδικασία δεν ήταν καθόλου εύκολη, με ορισμένους να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δοκιμασίας.

Αφού πρώτα ο Αιμιλιάνο, ως κερδισμένος της προηγούμενης δοκιμασίας, έδωσε μειονέκτημα σε τρεις διαγωνιζόμενους στην φωτογράφηση (Κωνσταντίνος, Παρασκευή και Λία), από την δοκιμασία αποχώρησης, υποψήφιες βρέθηκαν η Λία και την Ειρήνη.

Μία δυάδα που δεν άρεσε καθόλου στην Βίκυ Καγιά καθώς θεωρεί πως τις έχει για πιο ψηλά. Τελικά η Ειρήνη ήταν αυτή που αποχώρησε, με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να δείχνουν ξαφνιασμένη με την τελική απόφαση.

Κάποιες έβαλαν τα κλάματα καθώς είχαν έρθει πολύ κοντά με την Ειρήνη και δεν περίμεναν να δουν ότι θα βγει τόσο γρήγορα από το ριάλιτι μόδας.

Δείτε το video:

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα