spot_img
8.3 C
London
ΑρχικήΘετικός ο Αυγενάκης στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο για...

Θετικός ο Αυγενάκης στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί ο ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο για την υπόλοιπη ποδοσφαιρική σεζόν

Το Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στην πόλη, ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεναγήθηκε στους χώρους του σταδίου, ενώ στη συνέχεια έγινε συνάντηση με την διοίκηση του σταδίου, καθώς και βουλευτές της ΝΔ από την Θεσσαλονίκη. Για μία ώρα και πλέον συζητούσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καυτατζόγλειο, κυρίως οικονομικής φύσεως, αλλά και σε ζητήματα προπονήσεων, ενώ τονίστηκε η ανάγκη να φιλοξενηθούν αθλητικές οργανώσεις. Όπως είπαν μάλιστα χαρακτηριστικά τα μέλη της διοίκησης, «δεν είναι δυνατόν ένα στάδιο όπως το Καυτατζόγλειο να μην έχει μια διοργάνωση τα τελευταία τουλάχιστον 7 χρόνια».

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Αυγενάκης, τα έργα που απαιτούνται για την εγκατάσταση θα τρέξουν άμεσα.

«Η κοινωνία και η αθλητική οικογένεια της Θεσσαλονίκης διψά και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε νερό, φως, οξυγόνο και να κάνουμε μια σφιχτή αγκαλιά σε όλους αυτούς τους αθλητές, γονείς, προπονητές και διοικητικούς παράγοντες που δίνουν χρόνο από τη ζωή τους για να στηρίξουν τον αθλητισμό και να φέρουν στην επιφάνεια νέους αθλητές που μας κάνουν περήφανους και μας φέρνουν διακρίσεις», ανέφερε ο υφυπουργός.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο Καυτατζόγλειο όταν ξεκινήσουν τα έργα στην Τούμπα, ο υφυπουργός παρουσιάστηκε θετικός.

 «Είμαστε απολύτως θετικοί μαζί με τη διοίκηση, να δεχθούμε να φιλοξενηθεί εδώ ο ΠΑΟΚ ώστε να εξυπηρετηθεί για την υπόλοιπη ποδοσφαιρική σεζόν, για όσο χρειαστεί μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο πρότζεκτ που ως κυβέρνηση με πολύ ενδιαφέρον αγκαλιάσαμε από τη πρώτη στιγμή και αφορά τη Νέα Τούμπα», τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Όπως σημείωσε, υπάρχει ενδιαφέρον από τη πλευρά της ΠΑΕ ώστε να γίνουν κάποια έργα με σκοπό να συμπληρωθούν οι εγκαταστάσεις και να μπορούν να είναι πλήρης και σύννομες.

«Όσον πιο γρήγορα τρέξουμε άπαντες, τόσο πιο γρήγορα τρέξει και η επένδυση της Νέας Τούμπας. Θα έχει και το Καυτανζόγλειο έναν ακόμα μισθωτή, αλλά όχι οποιονδήποτε, μια κορυφαία ομάδα, και παράλληλα θα τρέξουν όλα τα υπόλοιπα έργα», συμπλήρωσε ο κ. Αυγενάκης.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα