spot_img
10.1 C
London
ΑρχικήΑττική: Ισχυρή καταιγίδα πλημμύρισε δρόμους – Πτώση δέντρου στις γραμμές του ηλεκτρικού

Αττική: Ισχυρή καταιγίδα πλημμύρισε δρόμους – Πτώση δέντρου στις γραμμές του ηλεκτρικού

Από τα ξημερώματα η κακοκαιρία έκανε την εμφάνισή της και στην Αττική.

Από τις 5 τα ξημερώματα η βροχή άρχισε να πέφτει δυνατά σε ορισμένες περιοχές, που συνοδεύονται από πολλούς κεραυνούς. Η κακοκαιρία, που έχει πλήξει από χθες πολλές περιοχές του Ιονίου και της δυτικής Ελλάδας, έφτασε και στα κεντρικά της χώρας, με τους κεραυνούς να κάνουν τη νύχτα μέρα στο λεκανοπέδιο από τις 5 το ξημέρωμα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι στην Αττική, όταν και αναμένεται σταδιακή βελτίωση της χώρας, η οποία θα αρχίσει από τα δυτικά. Η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για ακραία καιρικά φαινόμενα και σήμερα, καθώς αναμένονται και χαλαζοπτώσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Παράλληλα, και οι άνεμοι θα είναι ισχυροί έως θυελλώδεις, που στην Αττική θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας μάλιστα έγινε ιδιαίτερα δύσκολη τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς μέσα σε ένα 20λεπτο δρόμοι γύρω από το Εφετείο πλημμύρισαν, με τα οχήματα να κινούνται με μεγάλη προσοχή.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε πτώση δέντρου στις γραμμές των συρμών του ΗΣΑΠ, στο τμήμα μεταξύ των σταθμών «Ειρήνη» και «Νέο Ηράκλειο». Το δέντρο από τους ισχυρούς ανέμους έπεσε πάνω στις γραμμές, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την κανονική ροή των συρμών. Προς το παρόν, οι συρμοί από την Κηφισιά σταματούν στον σταθμό της Ειρήνης, ενώ αυτά που ξεκινούν από τον Πειραιά, σταματούν στον σταθμό της Νέας Ιωνίας.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα