spot_img
7.6 C
London
ΑρχικήΤι προβλέπουν τ’ άστρα σήμερα – Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Τι προβλέπουν τ’ άστρα σήμερα – Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Κριός

Στα ερωτικά σου και με τα παιδιά σου προσπάθησε να θυμάσαι ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο οπτικές γωνίες ακόμη κι όταν είσαι βέβαιος πως έχεις δίκιο.

Ταύρος

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μήνυμα ή τηλεφώνημα από το άτομο που επιθυμείς ή ακόμα και μια νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι απόλυτα ευνοημένος ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού.

Δίδυμοι

Να είσαι ανοιχτός σε απόψεις και προτάσεις ανθρώπων που μπορεί να γνωρίζουν περισσότερο από σένα, μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου.

Καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για άπειρες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις ημέρες, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα γοητευτική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου και μία κοινή σας επιθυμία πραγματοποιείται, μετά από συζήτηση

Λέων

Πάγια συμβουλή για σένα, να πιστεύεις στον εαυτό σου, αλλά να πιστεύεις και στους άλλους. Δεν χρειάζεται να είναι άχρηστοι για να είσαι εσύ καλός.

Παρθένος

Με κούραση ξεκινά η εβδομάδα και αρκετή διάθεση ν’ ασχοληθείς μόνο με τα δικά σου. Κάνε τα απολύτως απαραίτητα, μην νιώθεις ενοχές.

Ζυγός

Μην πατάς τη μπανανόφλουδα των μεγαλεπήβολων σχεδίων. Καθάρισε κάτι από το σωρό που σε αγχώνει και θεώρησε αυτό, μέγα επίτευγμα.

Σκορπιός

Έχεις την αξία σου επαγγελματικά και κοινωνικά, απλώς μην το καβαλάς. Αν κάνεις τη δουλειά δεν θα έχεις αντιδράσεις.

Τοξότης

Γενικά επειδή χαλάρωσες και πήρες μια ανάσα, μην παραδίδεσαι τελείως στις τάσεις φυγής, η ζωή σου βασικά συμβαίνει στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως

Είσαι δεν είσαι αφεντικό, μην φέρεσαι σαν κακό αφεντικό. Αν είσαι λίγο πιο μπροστά από τους άλλους, είναι για να δείξεις το δρόμο, όχι για να το παίζεις.

Υδροχόος

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα σου δείξει με κάποιο τρόπο, το κρυφό του πάθος και ενδιαφέρον του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις και τις δουλειές σας σήμερα, απολαμβάνετε μαζί καυτές, ερωτικές και ρομαντικές στιγμές μαζί

Ιχθύες

Ορισμένες φορές η σειρά της ρουτίνας σου κι ο τρόπος σου στην δουλειά είναι λιγότερο σημαντικά από αυτά που συμβαίνουν, μην αποτυγχάνεις να το δεις.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα