spot_img
10 C
London
ΑρχικήΘύμα ξυλοδαρμού και βιασμού 26χρονη στον Διόνυσο Αττικής

Θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού 26χρονη στον Διόνυσο Αττικής

Τον κατήγγειλε για βιασμό, τον αναζητούσε η Ασφάλεια και η Άμεση Δράση και αυτός έπινε καφέ σε καφετέρια στη περιοχή της Σταμάτας του Δήμου Διονύσου Αττικής.

Μια απίστευτη ιστορία άγριου ξυλοδαρμού και βιασμού με θύμα μια 26χρονη κοπέλα και δράστη έναν 29χρονο εκτυλίχθηκε χθες στη Σταμάτα Αττικής.

Ο νεαρός αναγνωρίστηκε από περιπολικό της Άμεσης Δράσης από τα τατουάζ και το περίεργο μαλλί του, αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, όμως έπεσε σε «γυμνασμένο» αστυνομικό της Άμεσης Δράσης που τον κυνήγησε στα χωράφια και του πέρασε χειροπέδες.

viasmos_29xronos

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη δικαιοσύνη.

balaskas

Ο συνδικαλιστής Χρήστος Μπαλάσκας ο οποίος υπηρετεί στην Άμεση Δράση με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρεται στην ιστορία και επισημαίνει πως: «Έχω τονίσει κατ επανάληψη ότι το αντικείμενο της άμεσης δράσης είναι πολυποίκιλο. Ασχολείται από τα νερά που ρίχνει μια νοικοκυρά στο μπαλκόνι μίας άλλης, μέχρι τρομοκρατικές ενέργειες, ληστείες κ.λ.π. Σήμερα και ώρα 16:50, το Β 2-2 περιπολικό της άμεσης δράσης της Β αλλαγής έλαβε σήμα στην περιοχή της Σταμάτας για άνδρα ο οποίος τις πρωινές ώρες της σήμερον είχε βιάσει και κακοποιήσει σωματικά μιά εικοσιεξάχρονη Ελληνίδα. Αμέσως το περιπολικό έφτασε στο σημείο και κατόπιν περιγραφής εντόπισε τον δράστη του βιασμού. Στη θέα των συναδέλφων ο εν λόγω τράπηκε σε φυγή. Κατόπιν πεζής καταδίωξης οι συνάδελφοι, ενημερώνοντας το κέντρο, συνέλαβαν τον βιαστή ο οποίος προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Όλοι μαζί πήγαν στο τοπικό Α.Τ. όπου διαπιστώθηκε ότι ο εικοσιεννιάχρονος ήταν Έλληνας και αναγνωρίστηκε. Μήπως πρέπει η πολιτεία να προσέξει περισσότερο τα περιπολικά της άμεσης δράσης; Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και οι απαιτήσεις τεράστιες. Συγχαρητήρια στο Β 2-2/Β αλλαγής. Απάλλαξε έστω και προσωρινά την κοινωνία από ένα τέτοιο άτομο. Ευγε!».

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα