spot_img
4.4 C
London
ΑρχικήΕλεονώρα Μελέτη – Νίκος Μάνεσης: Δύο ξένοι στο ίδιο κανάλι – Τι...

Ελεονώρα Μελέτη – Νίκος Μάνεσης: Δύο ξένοι στο ίδιο κανάλι – Τι λένε για την κόντρα τους

«Πλέον, το έλεγα και σε μια συνάδελφο προχθες, είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη».


Άνω κάτω φαίνεται πως έχουν γίνει Ελεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης. Οι διαρροές ανέφεραν πως η σχέση τους έχει δεχθεί πλήγμα καθώς τα χαμηλά ποσοστά έφεραν γκρίνιες. Πληροφορίες ήθελαν τον Νίκο Μάνεση να μην πατάει το πόδι του πια στο control μετά την ρήξη.

Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις του στο newsbeast.gr μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: Αυτό το οποίο απαντώ είναι ό,τι τις τελευταίες, κατά προσέγγιση, τρεις εβδομάδες δεν έχω καμία σχέση με την σκαλέτα της εκπομπής και με το θεματολόγιο.

Η Ελεονώρα κάνει καθημερινά συσκέψεις και αυτό μπορεί να πιστοποιηθεί από τους τρεις αρχισυντάκτες. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις. Δεν υπάρχει καμία παρέμβαση δική μου και οι εντολές που έχω δώσει στα παιδιά είναι: “Μην ασχολείστε πλέον μαζί μου, δεν υπάρχω, αυτήν την στιγμή”.

Αυτό προέκυψε, εδώ και πάρα πολύ καιρό, μετά τις πρώτες διαρροές που επιχειρείτο να μετατραπώ σε εξιλαστήριο θύμα. Εγώ εξιλαστήριο θύμα δε γίνομαι κανενός.

Την Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε η κάμερα του Ευτυχείτε και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, το πρωί της Πέμπτης η οποία και ανέφερε:

«Επειδή είμαστε γενικώς όλοι λίγο μπερδεμένοι, κάποια στιγμή θα έρθει η στιγμή που θα τα πούμε όλα. Αλλά ίσως αυτή η στιγμή να μην είναι τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN. «Κάποια εν τω μεταξύ είναι και απαντημένα…


Δηλαδή το ότι αυτοπροτάθηκα! Θα το ακούνε και κορίτσια που μπορεί αν θέλουν κάποια στιγμή να κάνουν αυτή τη δουλειά και θα λένε, «α θα πηγαίνουμε και θα λέμε στα κανάλια να κάνουμε εκπομπές»! Έλα καλέ τώρα»!

«Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Υπήρχαν και τα δύο, συζητήσαμε επειδή ξέρανε και εσωτερικά ότι θα ανοίξουν ζώνες παραπάνω από μία, συζητήσαμε και ποιες θα ήταν ίσως οι πιο ευνοϊκές.
Εγώ τους είπα ότι έχω και ένα παιδί και δεν μπορώ να δουλεύω από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Έγινα συζητήσεις που τις ξέρετε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η παρουσιάστρια.

«Πλέον, το έλεγα και σε μια συνάδελφο προχθες, είναι σαν να συμβαίνει σε μια άλλη, έξω από μένα, το οτιδήποτε σε αυτή τη δουλειά. Δηλαδή έρχομαι και κάνω τη δουλειά μου, προς το παρόν είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που έχουμε αναλάβει και δεν αφήνω να με επηρεάζουν πράγματα».

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα