spot_img
4.7 C
London
ΑρχικήΑίθριος ο καιρός το Σαββατοκύριακο (χάρτες)

Αίθριος ο καιρός το Σαββατοκύριακο (χάρτες)

Κανονικές θερμοκρασίες και εξασθένηση των ανέμων προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το Σαββατοκύριακο, με την αφρικανική σκόνη να απομακρύνεται.

Ειδικότερα, το Σάββατο αναμένεται και μια μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

 Το Σαββατοκύριακο οι συνθήκες θα είναι εξαιρετικές, αλλά από την Δευτέρα (12/10) θα υπάρξει επάνοδος της κακοκαιρίας, ο καιρός θα επιδεινωθεί, με τους ανέμους να φτάνουν έως και 9 μποφόρ και τα ακραία φαινόμενα να επιστρέφουν.

 Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-10-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

kairos_sk_kalokairi_emy

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-10-2020

Στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα ανατολικά γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και πιθανώς στα δυτικά και τα βόρεια να σχηματιστούν τοπικές ομίχλες τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

kairos_ellada_sk
spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα