spot_img
3 C
London
ΑρχικήΣάλος στο Βόλο: Απόφαση δικαστηρίου άφησε ελεύθερη 37χρονη, η οποία συνελήφθη με...

Σάλος στο Βόλο: Απόφαση δικαστηρίου άφησε ελεύθερη 37χρονη, η οποία συνελήφθη με 768,13 γραμμάρια ηρωίνης!

Παρότι τα ναρκωτικά αντιστοιχούσαν σε 7.000 δόσεις «λευκού θανάτου» που η γυναίκα θα πουλούσε στον Βόλο και γι’ αυτό κατηγορήθηκε για διακίνηση, κατάφερε να τεκμηριώσει ότι είναι χρήστρια ναρκωτικών και να επωφεληθεί τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερη, υπό τον όρο ότι θα παρακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ).

Η γυναίκα συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη στη θεσσαλική πόλη, σε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, έπειτα από παρακολούθηση και μάλιστα την ώρα που ετοιμαζόταν να πουλήσει ηρωίνη βάρους 0,9 γραμμαρίου σε μια 42χρονη. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της εντοπίστηκε μέσα στο δωμάτιό της ηρωίνη βάρους 768,13 γραμμαρίων και η 37χρονη οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου. Ασκήθηκε εναντίον της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Τελικά, απολογήθηκε την Τρίτη στον ανακριτή Βόλου, ο οποίος την επισκέφτηκε στα κρατητήρια λόγω της αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων, σε εφαρμογή των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού. Η δεύτερη κατηγορούμενη της υπόθεσης (η 42χρονη) πρόκειται να δικαστεί για πλημμέλημα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Αντιδράσεις
Πάντως, στον Βόλο έχουν προκληθεί αντιδράσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αφήσει ελεύθερη -με μόνο έναν περιοριστικό όρο- μία γυναίκα η οποία, όπως λένε κάποιοι, δεν ήταν χρήστρια, αλλά διακινούσε ναρκωτικά. Άλλωστε, η ηρωίνη που είχε στην κατοχή της η 37χρονη αντιστοιχούσε σε χιλιάδες δόσεις, γεγονός που την κάνει αυτόματα «βαποράκι».

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα