spot_img
7.6 C
London
ΑρχικήΚαλλιθέα: Εν ψυχρώ εκτέλεση στον γνωστό «Απάτσι» των αρχών

Καλλιθέα: Εν ψυχρώ εκτέλεση στον γνωστό «Απάτσι» των αρχών

Εκτέλεσαν στην Καλλιθέα γνωστό όνομα στον κόσμο της νύχτας, που αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις φυλακών την περασμένη δεκαετία.

Εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο της περιοχής, στην οδό Θησέως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα αγνώστων έπεσε ένας άνδρας 60 ετών τα ξημερώματα στην Καλλιθέα, τον οποίο εκτέλεσαν οι δράστες ρίχνοντάς του μια σφαίρα στον λαιμό.

Αρχικά η Αστυνομία έλαβε κλήση στις 04:15, για ένα άτομο που βρίσκεται αιμόφυρτο στον δρόμο επί των οδών Θησέως και Κανακίδη, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο δεν βρήκαν κανέναν.

Λίγη ώρα αργότερα, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», πως εκεί είχε μεταφερθεί άτομο τραυματισμένο από πυροβόλο όπλο, το οποίο είχε καταλήξει.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για άτομο πολύ γνωστό στις Αρχές, τον επονομαζόμενο και «Απάτσι», ο οποίος είχε καταδικαστεί το 1975 και το 2002 για ανθρωποκτονίες.

Επίσης, είχε πολύ καλές σχέσεις με το αντιεξουσιαστικό κίνημα, ενώ έναν χρόνο πριν αποφυλακιστεί είχε δεχθεί επίθεση με ένα κομμάτι γυαλί μέσα στις φυλακές από συγκρατούμενο.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκεται το Τμήμα Ανθρωποκτονιών καθώς επίσης και το Τμήμα της Καλλιθέας.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα