spot_img
9.3 C
London
ΑρχικήΔιαρρήκτες κατέστρεψαν την πόρτα διαμερίσματος στα Εξάρχεια και άρπαξαν αντικείμενα αξίας 19.000...

Διαρρήκτες κατέστρεψαν την πόρτα διαμερίσματος στα Εξάρχεια και άρπαξαν αντικείμενα αξίας 19.000 ευρώ (pic)

Άγνωστοι γκρέμισαν και «ξερίζωσαν» την πόρτα ασφαλείας διαμερίσματος επί της οδού Μεθώνης. Αμέσως μετά μπήκαν μέσα και το λεηλάτησαν, αρπάζοντας μετρητά και ένα χρυσό Rolex.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι «ποντικοί» ήταν αποφασισμένοι να μπουν με κάθε τρόπο. Αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί του τμήματος Εξαρχείων που διερευνούν την υπόθεση είναι οι δράστες να είναι αλλοδαποί και να παρακολουθούσαν καιρό το διαμέρισμα του 75χρονου πριν αποφασίσουν να μπουκάρουν και μάλιστα με τόσο άγριο τρόπο.

porta

Όπως κατήγγειλε το θύμα, το συμβάν σημειώθηκε μεταξύ 11:00 και 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο ηλικιωμένος απουσίαζε.

Με τη χρήση βαριοπούλας και αδιαφορώντας για αν γίνουν αντιληπτοί από τους ενοίκους, οι δράστες έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος του 1ου ορόφου και τρύπωσαν μέσα.

Αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους, άρπαξαν 3.000 ευρώ σε μετρητά, ένα χρυσό Rolex και αντικείμενα αξίας 19.000 ευρώ. Μάλιστα, φεύγοντας έκλεισαν την πόρτα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει. Έτσι το θύμα, όταν επέστρεψε, δεν μπορούσε να μπει μέσα στο σπίτι.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα