spot_img
7.4 C
London
ΑρχικήKoρονοϊός: Σαρώνει το κέντρο της Αθήνας – Με ανακοινώσεις ενημερώνουν οι διαχειριστές...

Koρονοϊός: Σαρώνει το κέντρο της Αθήνας – Με ανακοινώσεις ενημερώνουν οι διαχειριστές πολυκατοικιών για τα κρούσματα

Με ανακοινώσεις στις εισόδους των πολυκατοικιών ενημερώνουν τους ενοίκους οι διαχειριστές πολυκατοικιών να πάρουν τα μέτρα τους μετά την εμφάνιση κρουσμάτων κορoνοϊού.

Η δισέλιδη ανακοίνωση που θυροκολήθηκε από τον διαχειριστή σε πολυκατοικία κοντά στην πλατεία Βάθη είναι ενδεικτική των διαστάσεων που έχει λάβει ο κορoνοϊός στο κέντρο της Αθήνας.

Την ώρα που η COVID-19 καταγράφει ανησυχητικά ανοδική πορεία στην Ελλάδα, τα περισσότερα κρούσματα εμφανίζονται στην Αθήνα και κυρίως στις γειτονιές του κέντρου.

Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, ένα ζευγάρι και το βρέφος τους προσβλήθηκαν από κορoνοϊό, χωρίς προς το παρόν να παρουσιάζουν σοβαρά συμπτώματα.

Η γνωστοποίηση των πρώτων κρουσμάτων στο κτίριο όπου στεγάζονται κατοικίες και γραφεία όμως σήμανε συναγερμό σε ενοίκους και ιδιοκτήτες που λαμβάνουν αυστηρά μέτρα προστασίας.

Ο διαχειριστής στο σημείωμά του ενημερώνει ότι η οικογένεια που προσβλήθηκε θα μπει σε καραντίνα 14 ημερών και θα γίνει απολύμανση των χώρων, ενώ καλεί τους ενοίκους να αποφεύγουν το ασανσέρ ή να το χρησιμοποιούν μόνο με μάσκες και γάντια.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα