spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΚρήτη: Στο εδώλιο ξανά ο «πατέρας» που κακοποιούσε την 5χρονη κόρη του

Κρήτη: Στο εδώλιο ξανά ο «πατέρας» που κακοποιούσε την 5χρονη κόρη του

Κεκλεισμένων των θυρών εκδικάζεται, σήμερα, σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση βιασμού μικρού κοριτσιού, από την ηλικία των 5 ετών ως και τα 8 του, από τον ίδιο του τον πατέρα, στην Κρήτη.

Στο εδώλιο κάθεται ο 34χρονος, σήμερα, ιδιωτικός υπάλληλος που κατηγορείται ότι επί σειρά ετών, έμπαινε τις νύχτες στο υπνοδωμάτιο της μικρής κόρης του και τη βίαζε, αποτρέποντάς την μάλιστα από το να πει το οτιδήποτε, λέγοντάς της να μη μιλήσει “γιατί θα μας διώξει η μαμά από το σπίτι”. Όταν το ζευγάρι χώρισε, το κοριτσάκι αρνιόταν να επισκεφθεί τον πατέρα του στο σπίτι του και κάπως έτσι φέρεται να ξετυλίχθηκε το “κουβάρι” της υπόθεσης.

Ο 34χρονος και κατά τη σημερινή διαδικασία, επιμένει ότι είναι αθώος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα, στον άνδρα είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 39 ετών κατά συγχώνευση.

Αυτή την ώρα το Δικαστήριο αποσύρεται για να εκδώσει την απόφαση.

Κόλαφος η απόφαση του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου τον Απρίλιο του 2019

Κόλαφος ήταν η απόφαση του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου, το οποίο επέβαλε πρωτόδικα στον 33χρονο τότε πατέρα 18 έτη κάθειρξης για τον βιασμό, 20 έτη κάθειρξης για την αποπλάνηση και 20 έτη κάθειρξης για την ασελγεια μεταξύ συγγενών. Δηλαδή συνολικά 58 έτη και κατά συγχώνευση 39 έτη, καθώς κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για το βιασμό της μικρής κόρης του επί τρία ολόκληρα χρόνια, από την ηλικία των πέντε ετών.

Όταν έγινε το δικαστήριο, το κοριτσάκι ήταν 11 ετών.

Είναι συγκλονιστικό ότι διαρκούσης εκείνης της δίκης το παιδί εξετάστηκε από γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε ότι το παιδάκι έχει βιαστεί συστηματικά και παρουσιάζει την σεξουαλικη δραστηριότητα μιας ενήλικης γυναίκας!

Η κακοποίηση, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, γινόταν από το 2013 έως το 2016.

Η μητέρα του παιδιού έκανε την καταγγελία αφού χώρισε το ζευγάρι. Υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι το παιδί της αποκάλυψε όσα συνέβαιναν αφού ένιωσε ασφάλεια με την απομάκρυνση του πατέρα του.

Ο 33χρονος ισχυρίστηκε, ακόμα, ότι η καταγγελία ήταν στημένη από την πρώην γυναίκα του και την πρώην πεθερά του για οικονομικούς λόγους.

Ο δικηγορος της πολιτικής αγωγής, κ. Γιώργος Αθανατος, δήλωσε ότι είναι από τα πιο σκληρά αδικήματα κατά της ελευθερίας της γενετήσιας αξιοπρέπειας που είχε συναντήσει στα 40 χρονια δικηγορίας του.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα