spot_img
10.9 C
London
ΑρχικήΝτ.Μπακογιάννη: «Η Συμφωνία των Πρεσπών προσφέρει σταθερότητα»

Ντ.Μπακογιάννη: «Η Συμφωνία των Πρεσπών προσφέρει σταθερότητα»

Εγώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαμε πει ότι άπαξ και αυτή η συμφωνία ψηφιστεί από τη Βουλή, η Ελλάδα θα την τιμήσει, υπενθύμισε η Ντόρα Μπακογιάννη

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία συμφωνία που σε διμερές επίπεδο θα μπορούσε σαφώς να είναι καλύτερη, όμως σε επίπεδο σταθερότητας της περιοχής προσφέρει σταθερότητα, υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Κληθείσα να σχολιάσει την αναφορά στη Συμφωνία ως «ιστορική», στο κοινό ανακοινωθέν ΗΠΑ-Ελλάδος χθες για την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο, η κ. Μπακογιάνη σημείωσε αρχικά: «Σε σχέση με το Σκοπιανό, σε όλους τους τόνους προσωπικά εγώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαμε πει ότι άπαξ και αυτή η συμφωνία ψηφιστεί από τη Βουλή, η Ελλάδα θα την τιμήσει.

Άρα, το να κάνουμε τώρα κουβέντα για μνημόσυνα χθεσινά δεν έχει κανένα νόημα.

«Ήταν μια συμφωνία που σε διμερές επίπεδο, κατά τη γνώμη μου, θα μπορούσε να είναι καλύτερη και το έχω αναλύσει. Είναι μία συμφωνία όμως που σε επίπεδο ασφάλειας της περιοχής προσφέρει σταθερότητα.

Άρα μπορεί να ισχύουν και τα δύο και η συμφωνία μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά και η συμφωνία αυτή να προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Όσο, όμως, και αν προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει προβλήματα στο εσωτερικό της ΝΔ, σχολίασε, έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε», κατέληξε για το ζήτημα.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα