spot_img
3 C
London
ΑρχικήΑστυνομικοί με τη βοήθεια του «Vector» εντόπισαν ηρωίνη και κοκαΐνη σε δύο...

Αστυνομικοί με τη βοήθεια του «Vector» εντόπισαν ηρωίνη και κοκαΐνη σε δύο σπίτια στην Θεσσαλονίκη (pics)

Διπλή επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Vector» που συνόδευσε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε δυο έρευνες στα σπίτια ενός Έλληνα και ενός αλλοδαπού σε διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Στο σπίτι του πρώτου ξετρύπωσε δυο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 119,4 γραμμαρίων, άλλα τέσσερα «φιξάκια» ηρωίνης βάρους δυο γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα ηρωίνης και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επιπλέον 90 ευρώ. Στο σπίτι του δεύτερου, ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε μια συσκευασία και ένα «φιξάκι» με κοκαΐνη βάρους 4,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κοκαΐνης, ενώ κατασχέθηκαν και 715 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με ξεχωριστές δικογραφίες για διακίνηση ναρκωτικών.

veroia
Veroia-Vektor-narkwtika

Σύλληψη για κοκαΐνη και στο Βόλο

Η έφοδος που έγινε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός Έλληνα στο Βόλο, έφερε στο φως 13 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 10,87 γραμμαρίων και δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 1.090 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα