spot_img
8.3 C
London
ΑρχικήΑυτή είναι η 27χρονη σύντροφος του Μπραντ Πιτ: Εντυπωσιακή… ποζάρει με το...

Αυτή είναι η 27χρονη σύντροφος του Μπραντ Πιτ: Εντυπωσιακή… ποζάρει με το μπικίνι της (pics)

Η Νικόλ Ποτουράλσκι αποκαλύπτει το καλλίγραμμο κορμί της Το όνομα της 27χρονης Γερμανίδας καλλονής Νικόλ Ποτουράλσκι, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς δημοσιεύματα αναφέρουν πως το μοντέλο είναι η νέα σύντροφος του Mπραντ Πιτ, μολονότι είναι παντρεμένη με 68χρονο επιχειρηματία, με τον οποίο έχει αποκτήσει και ένα γιο.

Πρόσφατα το μοντέλο, πραγματοποίησε μία φωτογράφιση για γνωστή εταιρία μαγιό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της και τη φυσική της ομορφιά. Ο 56χρονος Πιτ και η κατά πολλά χρόνια νεότερη του Νικόλ, που πολλοί σχολιάζουν πως μοιάζει στην πρώην σύζυγο του σταρ Aντζελίνα Τζολί, έκαναν μαζί διακοπές αυτό το καλοκαίρι στην έπαυλη Σατο Μιραβάλ, που είχε αγοράσει το 2011, το τότε ζεύγος Πιττ-Τζολί στη Προβάνς της Γαλλίας.

Ωστόσο, δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως αυτός ο δεσμός έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, αφού κυκλοφορούν φωτογραφίες που δείχνουν τον σταρ και το μοντέλο να έχουν πάει μαζί σε συναυλία του Κάνιε Γουέστ τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρώτη γνωριμία τους έγινε στο βερολινέζικο εστιατόριο Borchardt, το οποίο ο ηθοποιός, επισκεπτόταν συχνά, μετά τα γυρίσματα της ταινίας Inglorious Basterds.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα