spot_img
10.2 C
London
ΑρχικήΧανιά: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της γυναίκας που απειλούσε να πέσει από...

Χανιά: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της γυναίκας που απειλούσε να πέσει από το μπαλκόνι της (pics)

Μία επιχείρηση εννέα ωρών από τους άνδρες των Ειδικών Αποστολών της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής, για να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα, στα Χανιά, που απειλούσε να πέσει στο κενό.

Η περιπέτεια έληξε χθες, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, όταν οι άνδρες κατάφεραν να κατεβάσουν από το μπαλκόνι τριώροφης κατοικίας στην περιοχή του Κουμπέ Χανίων, τη γυναίκα η οποία είχε κλειδωθεί από τις 11 το πρωί μέσα στο σπίτι της και βγαίνοντας στο μπαλκόνι απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό, ή θα βάλει φωτιά.

Μετά από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άνδρες της ομάδας Ειδικών Αποστολών που έφτασαν στα Χανιά από το Ηράκλειο ανέβηκαν στην ταράτσα του σπιτιού και στην συνέχεια μπήκαν μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν η γυναίκα την οποία και ακινητοποίησαν με ασφάλεια.

Από την πρώτη στιγμή του συμβάντος στο σημείο είχαν σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, τρία οχήματα και πυροσβέστες καθώς και ειδικός ψυχολόγος που προσπαθούσε να διαπραγματευτεί με την γυναίκα και να την πείσει να κατέβει από το μπαλκόνι , ενώ στον χώρο κάτω από το μπαλκόνι οι πυροσβέστες είχαν απλώσει ειδικό στρώμα σε περίπτωση που η γυναίκα πραγματοποιούσε την απειλή της.

Στο σπίτι βρισκόταν και η ανήλικη κόρη της γυναίκας την οποία αργά το μεσημέρι είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν οι Πυροσβέστες με την χρήση εξωτερικής σκάλας.

Περίπου στις οκτώ το βράδυ, έγινε το “ντου” στο σπίτι της 44χρονης από ειδικό κλιμάκιο που στο μεταξύ είχε έρθει στα Χανιά από το Ηράκλειο, με τρεις άνδρες να μπαίνουν από την ταράτσα, αλλά και από τα πλάγια του ίδιου του μπαλκονιού που για ώρες παρέμενε απογυμνωμένη η γυναίκα, καταφέρνοντας να την αιφνιδιάσουν και να την ακινητοποιήσουν.

Όπως μετέδωσε το zarpanews, αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και πριν τέσσερα χρόνια, με δυνάμεις της πυροσβεστικής να επεμβαίνουν και πάλι και να πιάνουν την γυναίκα στο μπαλκόνι.

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα