Κορονοϊός: Σκηνές ντροπής με καβγάδες και ξύλο στα Μέσα Μεταφοράς – Άνδρας χτύπησε νεαρό – Γυναίκα διαπληκτίστηκε με επιβάτες (pics)

0
13

Καθημερινότητα τείνουν να γίνουν πλέον τα επεισόδια και οι διαπληκτισμοί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με επιβάτες να πιάνονται ακόμη και στα χέρια για τη χρήση μάσκας.

Η πλειοψηφία των πολιτών τηρεί με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας, ωστόσο ένα μικρό σύνολο ατόμων -οι λεγόμενοι αρνητές της μάσκας- προκαλεί καθημερινά προβλήματα στις αστικές συγκοινωνίες. Μετά λοιπόν τα περιστατικά με φωνές και σπρωξιές για τη χρήση μάσκας που είδαν τη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα στο φως έρχονται νέα συμβάντα από την πρωτεύουσα.

Χαρακτηριστικό είναι περιστατικό, το πρωί, στη «μπλε» γραμμή του μετρό με τελικό προορισμό την Νίκαια. Νεαρή γυναίκα εισήλθε στον συρμό, κάθισε σε θέση που ήταν τοποθετημένη ειδική σήμανση απαγόρευσης δίπλα σε άλλη επιβάτη, ενώ η μάσκα της δεν κάλυπτε και την μύτη και το στόμα, όπως επανειλημμένα έχουν συστήσει οι ειδικοί.

Οταν της έγινε παρατήρηση να καλύψει με τη μάσκα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, η γυναίκα αντέδρασε και δήλωσε… νοσηλεύτρια, προκαλώντας τις αντιδράσεις των άλλων επιβατών οι οποίοι της ζήτησαν να δείξει μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ειδικότερα στην περίπτωση που ισχύει η ιδιότητά της. «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι», ακούγεται να της λέει η επιβάτης από το διπλανό κάθισμα.

Παράλληλα, άλλο ένα περιστατικό έγινε γνωστό μετά από καταγγελία γυναίκας στο Facebook στον σταθμό του ηλεκτρικού «Αγιος Νικόλαος», όταν ένας ένας άνδρας 45-50 ετών μπήκε δίχως μάσκα στον συρμό και άρχισε να βήχει. Ενας νεαρός που βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση του έκανε παρατήρηση λέγοντάς του να μην βήχει πάνω του και να φορέσει τη μάσκα του.

Σύμφωνα με την Αμαρυσία Σιγάλα Παρασκευοπούλου, ο άνδρας αμέσως στράφηκε κατά του νεαρού και τον έφτυσε στο πρόσωπο. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια τον χτύπησε με μεγάλη δύναμη στην πόρτα του βαγονιού με αποτέλεσμα να ραγίσει το τζάμι. Ακολούθως έφυγε ανενόχλητος προς τον προορισμό του.

Διαβάστε τι γράφει στο fb η κ. Παρασκευοπούλου:

Δείτε το ραγισμένο τζάμι του βαγονιού όπου χτυπήθηκε ο νεαρός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here