spot_img
3.8 C
London
ΑρχικήΒαγγέλης Μόρας: Έξαλλος με τον επόπτη σε φιλικό αγώνα: «Έχεις τελειώσει, πέθανες»...

Βαγγέλης Μόρας: Έξαλλος με τον επόπτη σε φιλικό αγώνα: «Έχεις τελειώσει, πέθανες» (video)

Επεισοδιακό ήταν το φιλικό μεταξύ του ΑΟ Τρίκαλα και του Απόλλωνα Λάρισας με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μόρα και τον επόπτη του φιλικού αγώνα.

Ειδικότερα, ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας, ο 39χρονος στόπερ των Λαρισαίων, Βαγγέλης Μόρας ζήτησε την κατοχή υπέρ της ομάδας του, με τον βοηθό, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, να κάνει ένα σχόλιο για την ηλικία του.

Η ατάκα του επόπτη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος ξέφυγε από τον έλεγχο, κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ενώ στη συνεχεια έκανε χαρακτηριστική κίνηση, λέγοντάς του: “Έχεις τελειώσει, πέθανες”. Ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ηρέμησε η κατάσταση, ενώ δεν δόθηκε συνέχεια μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Βαγγέλης Μόρας, μέσω του gazzetta.gr τοποθετείται για το ατυχές περιστατικό, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα. «Η αλήθεια είναι ότι όταν συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό καλό είναι πριν γραφτεί κάτι πρέπει να ξέρει ο καθένας τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να αναφέρω τι μου είπε ο εν λόγω επόπτης ή του τι είπα. Ό,τι ειπώθηκε έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και το θέμα τελείωσε εκεί. Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι πως δεν πρέπει κανένας διαιτητής να ειρωνεύεται τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.

Θέλω να ζητήσω μόνο συγγνώμη από τα παιδιά που ίσως δουν το βίντεο. Εκείνη τη στιγμή, μπορεί και με λάθος τρόπο, να διεκδίκησα το σεβασμό που δεν έδειξε ο εν λόγω κύριος προς το πρόσωπό μου. Κι ο σεβασμός για μένα είναι το παν. Αν θέλει κάποιος να ανεβάσει τα κλικ του site του, τον προκαλώ και τον προσκαλώ να πάρει μια κάμερα και να κάνει μια βόλτα σ’ όλα τα ελληνικά γήπεδα. Δεν υπάρχει αγωνιστικός χώρος που να μην έχουν υπάρξει στιγμές έντασης – άλλες πιο έντονες κι άλλες λιγότερο. Το ζήτημα είναι ότι το θέμα τελείωσε εκεί. Όλοι ξέρουν το ήθος μου και ποιος είμαι. Αυτοί που με γνωρίζουν λίγο καλύτερα θα έχουν ήδη καταλάβει γιατί μπορεί όντως να ξέφυγα».

Θέση για το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μόρα στο φιλικό με τον ΑΟ Τρίκαλα πήρε ο Απόλλων Λάρισας. Οι Λαρισαίοι εξεδωσαν ανακοίνωση και τάχθηκαν στο πλευρό του 39χρονου στόπερ, υποστηρίζοντας πως το ήθος και το κύρος του είναι αδιαπραγμάτευτα στοιχεία, ενώ αποτελεί κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

H ανακοίνωση: «Το κύρος και το ήθος του διεθνή ποδοσφαιριστή μας, Βαγγέλη Μόρα είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα μέχρι τώρα στην πολύχρονη και λαμπρή καριέρα του, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και δη στην Ιταλία. Η ένταση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και οι σφυγμοί των παικτών είναι ιδιαίτερα υψηλοί και αυτό θα πρέπει να το κατανοήσουν άπαντες, ώστε να μην το χρησιμοποιούν για δημιουργία εντυπώσεων προς τέρψη των αναγνωστών – φιλάθλων της χώρας και μάλιστα απέναντι σε ποδοσφαιριστές – “κόσμημα” για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ο Βαγγέλης Μόρας».

spot_img

latest articles

explore more

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ελλάδα Τώρα